Wizzair nabízí slevu 20% na všechny lety – pouze dnes

28. 04. 2011     Rádi cestujeme

Wizzair nabízí 20% slevu na své lety, platnost této nabídky však vyprší o dnešní půlnoci, aspoň tak o tom informuje samotná aerolinka.   A jak vypadají výsledné ceny?

Štítky:
Letenky Wizz Air, Sleva na letenky, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air: dnes sleva 20% na všechny lety

    (13.04.2012, Letenky levně) Maďarská low-costová airolinka Wizz Air dnes spustila 20% slevu na všechny své lety, a to pro všechny pasažéry, tedy nejenom pro členy jejich věrnostního klubu, jak tomu bylo včera. S Wizz Airem si můžete zaletět především do Itálie, kam létá na 5 letišť, Řím, Miláno, Bari, Benátky a Neapol.

  • 50% sleva na všechny lety Aer Lingus. Pouze dva dny.

    (20.07.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Aer Lingus spustila zajímavou akční nabídku. Pro všechny, kdo si zarezervují své letenky do 21. července 2010, totiž nabízí slevu až 50%. Akční letenky je možné zakoupit pro období od 24. srpna do 20. října 2010.

  • WizzAir nabízí v rámci oslav narozenin 20% slevu

    (19.05.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila skvělou akční nabídku. V rámci oslav 6. narozenin nabízí WizzAir 20% slevu na všechny letenky až do 27. března 2011. Rezervovat je ovšem nutné velmi rychle, akce totiž platí pouze do dnešní půlnoci. Slevy platí na cenu letu včetně daní a platí pouze pro dvě nové rezervace.

  • Leťte do Venezuely se slevou až 40%! Platí pouze dnes!

    (06.03.2012, Letenky levně) Nepromeškejte skvělou příležitost a ušetřete při koupi letenky do Caracasu až 40 % z bežné ceny! Užijete si tak skvělou dovolenou v exotické Venezuele. Zpáteční letenka Praha- Caracas již za 12 890 Kč. Pozor! Nabídka platí pouze dnes – 6.března do 17:00! Letenky rezervujte ZDE. Další výhodné letenky najdete ZDE.


Sponzorované odkazy


Letenky do Albánie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.