EasyJet létá už s 200 Airbusy

02. 06. 2011     Rádi cestujeme

Úspěch společnosti easyJet byl oceněn při slavnostním ceremoniálu v Toulouse, na kterém byli kromě jiných přítomni i Carolyn McCall, generální ředitelka easyJet a Tom Enders, prezident a generální ředitel společnosti Airbus. V rámci oslav dvoustého Airbusu odhalil easyJet ve spolupráci se společností Airbus nový letoun A320, který je celý v oranžové barvě (viz přiložená fotografie). Jeho první let s cestujícími z Toulouse do Paříže a pak do Londýna dostal příhodné číslo EZY200.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air: Bari za 1 370 Kč na přelomu léta!

    (02.05.2012, Letenky levně) Přímořské město Bari, které se nachází na východní straně jižní Itálie se létá z Prahy již delší dobu, avšak nyní máte možnost zakoupit si zpáteční letenku na přelom léta a užít si skvělou dovolenou za akční cenu. Maďarský low-cost Wizz Air má v nabídce ještě dostatek letenek v nižších tarifech na začátků léta od 1 [...]

  • Linka Aeroflotu Drážďany – Moskva bude od léta 2011 létat 4× týdně!

    (08.08.2010, Letenky levně) Ruská letecká společnost Aeroflot se rozhodla posílit své spojení mezi Moskvou a Drážďanami, a od léta 2011 bude létat i v neděli. S platností od 27. března 2011 tak tento spoj doplní pondělí, středeční a páteční linku. Let bude operován Airbusem A319 se 116 místy, přičemž let bude trvat zhruba dvě a půl hodiny.

  • Chcete vědět, co vám létá nad hlavou?

    (03.06.2010, Akční letenky.cz) Taky jste už někdy přemýšleli nad tím, které letecké společnosti patří letadlo, které vám právě přeletělo nad hlavou? Zajímá vás, kde se nachází letadlo, ve kterém sedí někdo z vašich blízkých? Zjištěte si to! Stačí, pokud navštívíte stránky, které jsou na tuto problematiku zaměřené (např. planefinder.net nebo flightradar24.com).

  • Delta od léta obnovuje přímý let mezi Prahou a Atlantou. Známe ceny letenek!

    (31.03.2011, Letenky levně) S platností od 2. června 2011 přidává Delta do letového řádu další přímý spoj z Prahy do USA. Tentokrát se jedná o linku do Atlanty, která je zpravidla v provozu pouze přes letní období. Dle informací z rezervačního systému by měla být v provozu čtyřikrát týdně.


Sponzorované odkazy