Wizz Air: Bari za 1 370 Kč na přelomu léta!

02. 05. 2012     Letenky levně

Přímořské město Bari, které se nachází na východní straně jižní Itálie se létá z Prahy již delší dobu, avšak nyní máte možnost zakoupit si zpáteční letenku na přelom léta a užít si skvělou dovolenou za akční cenu. Maďarský low-cost Wizz Air má v nabídce ještě dostatek letenek v nižších tarifech na začátků léta od 1 [...]

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Ještě výhodnější cestování se službami Wizz Air!

    (06.11.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí, kromě velmi levných letenek nejen z Brna a Prahy, také doplňové služby a výhody, díky kterým můžete ušetřit ještě více. Dříve známý Wizz Xclusive Club byl právě přejmenován na Wizz Discount Club, přičemž jednotlivé podmínky a výhody zůstávají prakticky stejné.

  • Letenky se slevou díky Wizz Discount Clubu

    (05.11.2012, Aerolinie.info) Letecká společnost Wizz Air oznámila spuštění svého nového Wizz Discount Clubu. Ten svým členům garantuje slevu ve výši 10 euro na jednosměrné lety, u nichž je cena letenky vyšší než 12,5 eur.

  • Letenky Wizz Air s 15% slevou můžete rezervovat pouze do půlnoci

    (05.09.2012, Aerolinie.info) Wizz Air, přední nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, dnes snižuje ceny všech letenek o 15 %. Akce potrvá pouze do půlnoci a vztahuje se na všechny destinace z nabídky společnosti Wizz Air.

  • Wizz Air pořádá novoroční výprodej. Ceny letenek padají o 20 %

    (04.01.2013, Aerolinie.info) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air dnes v rámci novoročního výprodeje zlevňuje všechny letenky na všech trasách. Slevu ve výši 20 % mohou využít i cestující z Prahy, a to na jedné z 8 tras, které Wizz Air provozuje.


Sponzorované odkazy