Letenky do Thajska okolo 13 tisíc korun

24. 06. 2011     Rádi cestujeme

z Praha do Bangkok - odlet 24.8./přílet 7.9. Pelikan (objednat) 13392 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

Štítky:
Letenky do Bangkoku, Letenky do Thajska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky na Silvestra do Londýna nebo o něco dříve do Paříže okolo 2 tisíc

    (05.08.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme letenky do nejnavštěvovanějších měst Evropy - Paříže a Londýna - za cenu okolo 2 tisíc korun. Cena je zajímavá především tím, že je platná pro zajímavé termíny - v případě Londýna se letí na konci roku, můžete tak strávit Silvestra v Londýně. V případě Paříže je termín zajímavý dnem pracovního volna, který je o den dříve. Letenky lze zakoupit u prodejce Pelikan.cz případně přímo u letecké společnosti (let je ještě o něco levnější).

  • Čtyři dny v Římě pro dva za 5 tisíc korun a letecky

    (27.09.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování jsme opět narazili na velmi zajímavou slevu - až 75%! Za dvoulůžkový pokoj, který původně stál něco málo přes 14 tisíc korun, nyní zaplatíte za 4 noci jen 3 570 korun! To v kombinaci s níže uvedenou letenku tvoří hodně levný balíček - dvě osoby za pobyt v Římě zaplatí cca. 5 tisíc korun! A to za ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu!  

  • Letenky na Kubu za 13 542 korun

    (16.03.2012, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky jsou dnes na Kubu. Na tento karibský ostrov je možné doletět za necelých 14 tisíc korun. Přitom mnohem obvyklejší je cena okolo 20 tisíc korun. Samozřejmě hovoříme o zpáteční letence vč. tax.

  • Letenky do USA okolo 7 tisíc

    (20.06.2011, Rádi cestujeme) Za velmi atraktivní cenu je možné zakoupit letenku z Prahy do New Yorku. Návrat je sice do Varšavy, přesto, vzhledem k ceně, ani tato vada na kráse, nemusí být až tak nepříjemná. Levná letenka totiž stojí 7 775 korun. Tuto cenu lze nalézt prakticky po celé měsíce listopad-březen. My vybíráme lety ve vánočním období - v prosinci. Dopravit se z Varšavy je možné např. vlakem, doba jízdy je přibližně 9 hodin.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.