Letenky pod 15 tisíc do Brazílie nebo Portorika

15. 06. 2011     Rádi cestujeme

Za velmi zajímavou cenu nabízí letenky společnost Condor. Například do Brazílie vás dopraví z Frankfurtu za necelých 15 tis. korun. Výhodou je, že si můžete zvolit delší termínový odstup mezi příletem a zpátečním odletem. Do Frankfurtu se můžete dopravit například jedním z mnoha autobusových spojů z Prahy, případně, pokud jste z Ostravska, lze letět z Katovic s Wizzairem. A pokud sníte o dovolené v Karibiku - možná vás zaujme druhá nabídka levných letenek - let z Hamburku do Portorika. Cena pod 15 tis. korun je výrazně pod běžnou cenovou hladinou.  

Štítky:
Letenky do Brazílie, Letenky do Portorika, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky na Silvestra do Londýna nebo o něco dříve do Paříže okolo 2 tisíc

    (05.08.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme letenky do nejnavštěvovanějších měst Evropy - Paříže a Londýna - za cenu okolo 2 tisíc korun. Cena je zajímavá především tím, že je platná pro zajímavé termíny - v případě Londýna se letí na konci roku, můžete tak strávit Silvestra v Londýně. V případě Paříže je termín zajímavý dnem pracovního volna, který je o den dříve. Letenky lze zakoupit u prodejce Pelikan.cz případně přímo u letecké společnosti (let je ještě o něco levnější).

  • Čtyři dny v Římě pro dva za 5 tisíc korun a letecky

    (27.09.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování jsme opět narazili na velmi zajímavou slevu - až 75%! Za dvoulůžkový pokoj, který původně stál něco málo přes 14 tisíc korun, nyní zaplatíte za 4 noci jen 3 570 korun! To v kombinaci s níže uvedenou letenku tvoří hodně levný balíček - dvě osoby za pobyt v Římě zaplatí cca. 5 tisíc korun! A to za ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu!  

  • Letenky do New Yorku pod 6 tisíc

    (13.01.2012, Rádi cestujeme) Letenky do New Yorku jsou nyní za neuvěřitelnou cenu - 5 845 korun! Jde o zpáteční letenku vč. tax! Akční letenka do USA za tak nízkou cenu, to se opravdu každý den nevidí. Navíc je k dispozici nejen New York, ale také prosluněné Miami. Termínů je k dispozici několik. Vypisujeme pouze část z nich. Odlet je z italského Milana. Aktuálně: k dispozici jsou také levné letenky do Toronta a Bostonu, opět okolo 6 tisíc za zpáteční let, více informací najdete v tomto článku.

  • S ČSA do Brna nebo Mnichova? Už to nepůjde

    (30.08.2010, Rádi cestujeme) V zimním letovém řádu ČSA se projeví první změny modelu dopravní sítě. ČSA ukončí operování do některých, podle ČSA ztrátových, destinací. ČSA tak zruší své linky do Brna, Mnichova nebo Kolína nad Rýnem. Dokonce nebude létat do Londýna či Manchesteru. Na druhou stranu ČSA přidávají některé prázdninové destinace jako Split, Dubrovník, Heraklion, Marseille nebo Soluň.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.