Ryanair a jeho akční letenky

14. 06. 2011     Rádi cestujeme

Irský nízkonákladový dopravce Ryanair opět vydal svou další "slevovou akci". Ryanair se svými slevami oslovuje své zákazníky prakticky s železnou pravidelností. Dnes dle oficiálních zpráv začínají ceny od 243 Kč, tedy 9,99 €. Tyto ceny jsou stanoveny na vybrané lety v měsíci září. Ovšem realita je tak trochu jiná, i když obecně platí výše uvedené údaje. V některých případech naleznete letenky za takto nízkou cenu i v měsících srpen či říjen.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair a jeho základny

    (05.11.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový Ryanair neustále zvyšuje počet přepravených. A tak se mění počet jeho základen. Jedny se ruší, jiné se budují. V tabulce níže najdete seznam všech základen společnosti Ryanair. Seznam je k 1. listopadu 2010.Ze seznamu jasně vyplývá několik zajímavostí.

  • Týden v Miláně – 1 238 Kč

    (22.11.2010, ) Nízkonákladový letecký dopravce EasyJet opět nezklamal a mezi jeho výhodnými akcemi lze nyní najít také zpáteční letenky do Milána. Z pražského letiště Ruzyně Vás jedna zpáteční letenka vyjde na 1 238 Kč. Jedná se samozřejmě o přímý let bez přestupů.

  • Letenky do Tallinu za 802 korun

    (04.09.2011, Rádi cestujeme) Netradičním způsobem, jak se dostat do Estonska a jeho hlavního města Tallinnu, je zvolit let z Katovic do Stockholmu a odtud pokračovat do Tallinnu. Navíc let můžete spojit s jednodenní návštěvou Stockholmu. Pamatujte však, že přiletíte na letiště, které je zhruba 100 km od Stockholmu.  

  • Že by Ryanair chtěl létat k rovníku?

    (10.05.2012, Rádi cestujeme) Irský nízkonákladový dopravce si pro nás buďto připravil velmi příjemnou novinku, anebo má chybu na svých webových stránkách. Na své "route" mapě má totiž vyznačen žlutý bod v Guinejském zálivu, jenž bývá označován za geografický střed Země. Žlutými body označuje Ryanair své destinace, které nejsou jeho základnami.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.