Vybíráme letenky do Amsterdamu, Edinburghu nebo Lyonu

21. 06. 2011     Rádi cestujeme

Vyhledali jsme levné letenky do zajímavých evropských destinací, jako jsou Amsterdam, Edinburgh, Lyon anebo Řím. Aerolinka Wizzair požaduje nejméně peněz na trase Katovice-Oslo a to necelých 500 korun za zpáteční let. O něco více zaplatí cestující z Brna do Říma, ale necelých tisíc korun není vůbec špatná cena. Ryanair může zaujmout nabídkou letů z Bratislavy na slunnou Mallorku. Zpáteční letenka stojí necelých 1 200 Kč a to si ještě můžete na kombinovat let tak, abyste na Mallorce strávili například prodloužený víkend u moře. Za necelých 1 200 Kč se lze také dopravit s easyjet do Amsterdamu či francouzského Lyonu.

Štítky:
easyJet, Letenky do Amsterdamu, Letenky do Edinburghu, Letenky do Lyonu, Letenky Ryanair, Letenky Wizz Air, Levné letenky, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Amsterdamu? Zajímají vás letenky Edinburgh? Letenky do Lyonu, Amsterdamu i Edinburghu nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).

  • Levné letenky do Lyonu: Z Prahy bez mezipřistání již za 1 140 Kč!

    (05.11.2010, Letenky levně) Nízkonákladový easyJet bude od 9. prosince létat přímo z Prahy do Lyonu, a tak v současné době nabízí zpáteční letenky do tohoto francouzského města za pouhých  1 140 Kč! Dostupných termínů je prozatím dost, do Lyonu můžete odletět například 5. února, 10. února či 12. února.

  • Levné letenky do Edinburghu: V listopadu jen za 1 976 Kč

    (17.09.2011, Letenky levně) Levné letenky z Brna do Edinburghu nyní pořídíte díky kombinaci nabídek společností Ryanair a easyJet. Zaplatíte za ně jen 1 976 Kč. Stačí letět dle tohoto itineráře.

  • Nejlevnější akční letenky nejen do Milana, Londýna nebo Edinburghu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky najdete například na trasách Praha-Edinburgh v předvánočním termínu (tabulka Jet2.com); dále může zaujmout zlevněná letenka Berlín-Petrohrad, opět v předvánočním termínu. V tabulkách take najdete nejlevnější letenky do Paříže anebo Londýna. Levné letenky v článku se pohybují už od 5 € / 130 Kč. Levně lze letět na ostrov Gran Canaria, cena zpáteční letenky pro dva je cca. 2 000,- Kč. Na tomto ostrově jsme také našli levné ubytování s cenou cca. 290,- Kč na osobu/noc.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.