Easyjet bude létat na londýnské letiště Southend

21. 06. 2011     Rádi cestujeme

EasyJet otevře od dubna 2012 novou základnu na letišti Londýn Southend. Největší letecká společnost Spojeného království zde bude létat se třemi letadly A319 a zaměstná více než 150 pracovníků. EasyJet předpokládá, že za první rok přepraví na tomto letišti okolo 800 000 cestujících.

Štítky:
easyJet, Letenky do Londýna, Letenky do Velké Británie, Letenky easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Linka Aeroflotu Drážďany – Moskva bude od léta 2011 létat 4× týdně!

    (08.08.2010, Letenky levně) Ruská letecká společnost Aeroflot se rozhodla posílit své spojení mezi Moskvou a Drážďanami, a od léta 2011 bude létat i v neděli. S platností od 27. března 2011 tak tento spoj doplní pondělí, středeční a páteční linku. Let bude operován Airbusem A319 se 116 místy, přičemž let bude trvat zhruba dvě a půl hodiny.

  • Nízkonákladová aerolinka Air One bude létat z Prahy

    (09.09.2011, Rádi cestujeme) Italský dopravce Air One se bude vracet na pražské letiště. Prahu propojí s italskými městy Pisa a Milano. Linku Praha-Milano již provozují například Wizz Air či Easyjet. Přímá linka do Pisy bude s frekvencí 3x týdně. Milano pak denně. Do Pisy z Prahy poprvé vzlétne Air One 13. září. Do Milana pak 19. září.

  • Potvrzeno: Ryanair bude létat do Tallinnu

    (30.09.2010, Rádi cestujeme) Včera jsme vás informovali o tom, že Ryanair jedná s letištěm v Tallinnu o poplatcích, a že je pravděpodobné, že bude Ryanair do Tallinnu létat. A dnes je tato zpráva potvrzena. Ryanair bude nově létat do Tallinnu a to z Osla, Stockholmu, Edinburghu, Dublinu, Londýna, Düsseldorfu a Milana. Uvidíme zda Ryanair přidá španělská města Madrid a Barcelonu, případně také belgický Brusel.

  • Ryanair bude létat z Vratislavy do Pisy

    (16.12.2011, Rádi cestujeme) Ryanair přidává novou destinaci z Vratislavy (Wroclav). Nově spojí toto polské město s italskou Pisou. První cestující budou na této trase přepraveni 25. března 2012. Frekvence letů bude 2x týdně, středa a neděle. Od 16. prosince budou u Ryanairu v prodeji první letenky - dnes ráno tomu tak ještě nebylo. Ryanair rozšiřuje své aktivity i v Řecku. Nově totiž bude Ryanair létat do měst Patras (z Londýna a Milana) a Alexandroupolis (z Frankfurtu-Hahnu).


Sponzorované odkazy