Levné letenky k moři: Sardinie na prodloužený víkend

08. 08. 2011     Rádi cestujeme

z Bratislava do Alghero - odlet 23.10./přílet 27.10. Ryanair (objednat) 923 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

Štítky:
Letenky do Alghera, Letenky do Itálie, Letenky na Sardinii, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Prodloužený víkend pro dva v Manchesteru za 3 727 korun

    (11.10.2011, Rádi cestujeme) Strávit prodloužený víkend v Manchesteru nemusí být nijak extra nákladné, zvláště pokud využijete nabídku Ryanairu a zakoupíte "extrémně" levnou letenku za 413 korun. Cena je samozřejmě vč. tax a s příručním zavazadlem. Náklady na ubytování v době letu jsou také přijatelné a tak za prodloužený víkend zaplatí dvě osoby necelé 4 tisíce korun.  

  • Prodloužený víkend u moře - letecky

    (04.05.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste odpočinek, relax někde u moře? Máme pro vás tipy na levné letenky k moři ve víkendových termínech a přikládáme k tomu nabídku levných hotelů či apartmánů. V článku najdete tipy na prodloužený víkend na Mallorce a ve španělském Alicante. Pro zajímavost, aktuální předpověď počasí říká, že o nejbližším víkendu zalije Mallorku sluníčko a teplota nad 27 °C. Podobné teploty očekávají i v Alicante, i když zde se může objevit několik přeháněk.

  • Kam na víkend k moři: Sardinie, Malorka, Alicante

    (07.02.2011, Rádi cestujeme) Už vás zima nebaví? Chcete se na pár dnů ohřát někde u moře? Kam ideálně letecky na víkend k moři? Levné letenky k moři hledejte především na trasách z Bratislavy, Wroclavy nebo Krakova. S případným přestupem lze využít odlet z Brna. V článku najdete aktuální výběr levných letenek na Malorku, Sardinii nebo do Španělska.

  • Levně na prodloužený víkend třeba za nákupy

    (08.03.2012, Rádi cestujeme) Blíží se nám jaro a zaletět si levně na prodloužený víkend do evropských měst bude jistě zajímat mnohé z Vás. A není to tak složité. Levně se dá letět z Wroclawy nebo z Brna do Paříže či Milána a to za pár stovek. Co třeba na nákupy do Milána? Z letiště Bergamo se pohodlně dostanete speciálními autobusovými linkami, které přímo na letištích provozuje několik společností. Autobus vás odveze na hlavní nádraží v centru Stazione Centrale. Cena zpátečního lístku se pohybuje okolo 14 eur. Cena lístku na městskou hromadnou dopravu je jedno euro, jednodenní jízdenka stojí tři eura a dvoudenní 5,50 eur.


Sponzorované odkazy