Letenky na Island nebo Britské ostrovy

04. 08. 2011     Rádi cestujeme

Vybíráme několik akčních letenek, které vyhledal náš systém. Letenky do předních evropských metropolí - Londýn, Řím, Brusel apod. s cenou okolo 1 300 Kč za zpáteční let vč. poplatků. Mezi posledními letenkami na konci článku najdete také aktuální nabídku společnosti Iceland Express, která vás z Berlína do Reykjavíku dopraví za příjemných 6 500 korun. Pokud vám nevadí let s přestupem, můžete využít jako odletové letiště to v Oslu - let z Osla na Island totiž stojí něco málo přes 4 000 Kč. Do Osla vás za pár set dopraví tam a zpět např. Wizz Air.  

Štítky:
Iceland Express, Letenky Iceland Express, Letenky na Island, Lettenky do Reykjavíku

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky na Britské ostrovy se slevou až 40%

    (16.02.2012, Akční letenky.cz) Dnes přicházíme s akční nabídkou leteckých společností Aer Lingus a bmiBaby, které propagují letenky se slevou až 40%. Akce aerolinky Aer Lingus platí až do 20. února a zvýhodněné palubní lístky od bmiBaby je zase třeba rezervovat nejpozději do 21. února 2012.

  • Nejlevnější letenky na Kanárské ostrovy

    (23.10.2010, Rádi cestujeme) Zatímco u nás teploty nedosahují ani deseti stupňů, na Kanárských ostrovech se i v tomto období můžete ohřát. Pokud byste rádi strávili netradičně vánoce - někde v teple u moře - jsou Kanárské ostrovy to ideální.Dovolená na Kanárských ostrovech nemusí stát mnoho peněz. Ukážeme vám, jak co nejlevněji na ostrovy doletět a kde se levně ubytovat.

  • Akční letenky a levné ubytování: Sicílie, Kanárské ostrovy, Kos

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky tentokrát najdete na trasách do Milana, ale také na Sicílii či na Kanárské ostrovy. Z Bratislavy do Trapani Ryanair dopraví  dvě osoby už za 612,- Kč. Na Kanárské ostrovy pak za cenu 1 887,- korun. Více letů a cen najdete v tabulce níže. V tabulce také najdete velmi levné ubytování na Kanárech a ostrovu Kos.

  • Levné letenky do Paříže nebo na Azorské ostrovy

    (06.12.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí letenky od 101,- Kč vč. tax. Za 404 korun můžete ve dvou letět z Brna do Milána. Termínů za tuto cenu je dostatek, obzvláště v lednu. Wizzair nabízí levné letenky z Prahy do Benátek, anebo například z Katovic do Kyjeva. Levně lze letět také z Bratislavy do Paříže, dvě osoby za necelých 900 korun. K ceně ale připočítejte nutný transfér z/na letiště, ten stojí zhruba 1 500 korun. Velmi levně lze letět do Amsterdamu, více informací a letů v tabulce níže.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.