Podzimní redukce linek v Praze: Brusel, Oslo, Bergen

23. 08. 2011     ALetenky.cz

Léto se pomalu chýlí ke konci a letecké společnosti začínají odkrývat plány na nadcházející zimu. Praha přijde během podzimu o linku Wizz Air do Bruselu a Osla, Norwegian přestane létat do Bergenu.

Štítky:
Letenky do Bergenu, Letenky do Bruselu, Letenky do Osla, Norwegian, Wizz Air

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Bruselu? Zajímají vás letenky Oslo? Vybírejte pohodlně online!
  • Zpáteční let Praha – Bergen s cenou 3 643 Kč

    (25.10.2010, ) Pokud by Vám předpovídaná letošní tuhá zima nestačila, můžete se v lednu vydat na desetidenní cestu do chladného norského města Bergen. Zpáteční letenku z Prahy do Bergenu koupíte jen za 130 liber, v přepočtu 3 643 Kč (v ceně jsou zahrnuty i taxy ve výši 33,4 libry).

  • Levné letenky: Brusel, Reykjavik, Istanbul

    (11.02.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky nejen z Brna či Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Oslo, Londýn, Brusel atd. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech. Mezi levnou a bezesporu zajímavou trasu patří let z Bratislavy do Madridu, s přestupem v Bruselu. Celková cena za letenky pro dvě osoby je pod 2000 korun. V ceně jsou taxy, bez poplatku za platbu. V dnešních akčních letenkách najdete také zajímavou nabídku letenek do Istanbulu nebo na Island od GermanWings.

  • Letenka Praha-Brusel za 1 608 korun

    (14.08.2011, Rádi cestujeme) z Praha do Brusel - odlet 4.9./přílet 11.9. Pelikan (objednat) 1608 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Zpáteční letenka Bratislava - Brusel za necelých 500 Kč

    (20.09.2011, Rádi cestujeme) z Bratislava do Brusel Charleroi - odlet 4.12./přílet 7.12. Ryanair (objednat) 441 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.