Ryanair ztrácí nejméně zavazadel

26. 07. 2011     ALetenky.cz

Cestující, kteří loni využili služeb letecké společnosti Ryanair, měli největší jistotu, že jejich zavazadla dorazí včas tam, kam mají. Ryanair získal nejlepší hodnocení ze 440 světových aerolinek.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Island co nejlevněji

    (08.11.2010, Rádi cestujeme) Před pár dny jsme vydali článek o tom, jak zaplatit co nejméně za pobyt a dopravu na Madeiru. Dnes vám přinášíme možnou variantu toho, jak co nejlevněji strávit pár dní na Islandu. Dopravit se na Island je sice o něco dražší, ale když se zvolí nějaká ta akční nabídka, je možné ušetřit nemalou částku peněz.

  • Nejlevnější akční letenky do Paříže za necelých 500 korun

    (07.09.2010, Rádi cestujeme) Dnes jsme pro vás vyhledali opravdu levné akční letenky do Paříže, Lyonu, Bruselu, ale nechybí ani výhodná nabídka do Tel Avivu, kterou najdete v samotném závěru článku. Nejvýhodnější letenky do Paříže hledejte v tabulce s nabídkou EasyJet. Cena za jednu letenku je i pod 500,- Kč vč. tax.  Navíc přiletíte na hlavní pařížské letiště, takže dopravit se do centra je finančně nejméně náročné a nejpohodlnější. V tabulce Wizzairu naopak najdete promo akci do Bruselu.

  • Vybíráme letenky do Amsterdamu, Edinburghu nebo Lyonu

    (21.06.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky do zajímavých evropských destinací, jako jsou Amsterdam, Edinburgh, Lyon anebo Řím. Aerolinka Wizzair požaduje nejméně peněz na trase Katovice-Oslo a to necelých 500 korun za zpáteční let. O něco více zaplatí cestující z Brna do Říma, ale necelých tisíc korun není vůbec špatná cena. Ryanair může zaujmout nabídkou letů z Bratislavy na slunnou Mallorku. Zpáteční letenka stojí necelých 1 200 Kč a to si ještě můžete na kombinovat let tak, abyste na Mallorce strávili například prodloužený víkend u moře. Za necelých 1 200 Kč se lze také dopravit s easyjet do Amsterdamu či francouzského Lyonu.

  • Kodaň netradičně: Christianie

    (03.01.2011, Rádi cestujeme) Před dvěma roky jsme se s přítelkyni vydali do Kodaně. Důvodem, proč zrovna toto celkem nezajímavé město bylo, že chceme někam jet, a za co nejméně peněz. V tu chvíli na tom byla nejlépe dánská metropole - Kodaň. Jako vždy jsem se postaral jen o letenky a ubytování. Průvodce a informace „co vše tam musíme“, jsem jako vždy nechal na mojí drahé polovičce. Samozřejmě proběhla „Malá mořská víla“…Soška, která měří asi metr a je od pobřeží asi další tři. Kdybychom ji nehledali a nebylo u ní celkem 13 asijských turistů, kteří nás na ni svými fotoblesky upozornili, zajisté bychom ji s přehledem přešli. Od tohoto symbolu Kodaně jsme čekali prostě více.


Sponzorované odkazy


Letenky do Slovinska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.