Zpáteční letenka do New Yorku za 8952 korun

14. 09. 2011     Rádi cestujeme

Dnešní další akční letenky nás zavedou do Spojených státu amerických, konkrétně do New Yorku. Zpáteční let lze totiž v těchto dnech pořídit i pod 9 000 korun. Vypisujeme několik možných tras a termínů, kdy je možné doletět do New Yorku co nejlevněji.  

Štítky:
Letenky do New Yorku, Letenky do USA

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky do New Yorku za necelých 7 000 korun

    (26.08.2012, Rádi cestujeme) Alitalia znovu překvapuje svými cenami letenek. Opět jsou k dispozici letenky z Evropy do USA za necelých 7 000 korun. Za zpáteční letenku do New Yorku zaplatíte jen 6 836 korun. Odlet je z Ženevy, návrat zpět do Benátek. Pokud pro návrat zvolíte milánské letiště je letenka o pár set dražší.

  • Levné letenky do New Yorku od 8 609 korun

    (24.10.2011, Rádi cestujeme) Plánujete cestu do Spojených států amerických? Pokud vám vyhovuje začít svou cestu po Americe v New Yorku, máme pro vás zajímavou zpáteční letenku. Vyberte si za odletové letiště to v Budapešti a budete mít letenku již za 8 609 korun vč. tax.

  • Levné letenky do New Yorku od 8 355 korun

    (24.10.2011, Rádi cestujeme) Plánujete cestu do Spojených států amerických? Pokud vám vyhovuje začít svou cestu po Americe v New Yorku, máme pro vás zajímavou zpáteční letenku. Vyberte si za odletové letiště to v Budapešti a budete mít letenku již za 8 355 korun vč. tax.

  • Letenky do New Yorku od 8 990 korun

    (10.07.2012, Rádi cestujeme) V poslední době nás letecké společnosti příliš nezásobovaly levnými letenkami do USA. Na trasách do Spojených států trochu rozvířila vody aerolinka US Airways. Ta nyní nabízí zpáteční letenky z Dublinu do New Yorku za necelých 9 000 korun. Dublin je sice hůře dostupný pro českého cestovatele, ale váš trip do USA můžete obohatit o návštěvu tohoto irského města. Vybíráme také další letenky - Wroclaw-New York a Praha-Boston.  


Sponzorované odkazy