SmartWings zavádí 13 nových pravidelných linek z Ostravy

12. 03. 2012     Letenky levně

SmartWings, jediné české low-cost aerolinky provozované Travel Service, zavádí během letního letového řádu z Ostravy 13 nových pravidelných linek pod značkou SmartWings. Pravidelné linky budou směřovat do 12 oblíbených letovisek ve Středomoří a do francouzské metropole Paříže.  Nová pravidelná linka Ostrava – Paříž bude provozována 2x týdně (Čt, Ne).

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air přidává 10 nových linek z Budapešti

    (08.02.2012, Rádi cestujeme) Celkem 33 destinací a 2,5 milionu míst- Wizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě dnes oznámil, že přidává na svou základnu v Budapešti šesté letadlo a v následujících měsících otevře deset nových linek, celkem tak nabídne 33 destinací. Díky této nejnovější expanzi v maďarské metropoli Wizz Air navýší své kapacity na více než 2.5 milionu míst za rok.

  • Ryanair otevírá základnu ve Wroclawi a přidává hned 6 nových linek. Na Maltu tak můžete letět již za 2 306 Kč!

    (26.10.2011, Letenky levně) Nízkonákladový Ryanair plánuje na březen 2012 otevření své v pořadí již 46. základny, tentokrát v polské Wroclawi, kde bude trvale bázováno jedno letadlo. Přibude i šestice nových linek – na Maltu, Chaniu, do Benátek, Paříže Beauvais, Malmö a do Bournemouthu. Třeba zpáteční letenky na Maltu tak pořídíte již za 2 306 Kč!

  • Zimní sezona v Praze: přehled nových a rušených linek

    (27.09.2011, ALetenky.cz) S příchodem zimního letového řádu se na letišti Praha chystá řada změn. Některé linky se budou rušit, ale přibudou i nové. Podívejte se na přehled připravovaných změn.

  • ČSA: letenky do nových destinací

    (28.03.2011, Akční letenky.cz) Včera zveřejnila letecká společnost ČSA nový letový řád na letní sezonu s platností v období 27. březen – 29. říjen 2011. Klienti aerolinky se mimo jiné mohou těšit na několik již dříve avizovaných nových destinací či na větší komfort v třídě Premium.


Sponzorované odkazy