Iceland Express z Prahy na Island

20. 02. 2012     Rádi cestujeme

Iceland Express oznámil, že hodlá létat z Prahy do Keflaviku na Island. První lety Icelandu na Island budou spuštěny v letním letovém řádu tohoto roku – od 20. června do 30. srpna. Létat bude 1x týdně.

Štítky:
Iceland Express, Lety na Island

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Přímá linka z Prahy na Island od Iceland Express

    (15.02.2012, Akční letenky.cz) V druhé polovině června chystá letecká společnost Iceland Express spuštění nové linky na Island. Z našeho hlavního města sem však budou vypravovány spoje jen během letní sezony. První lety by měly být uskutečněny 20. června a provoz je plánován do 30. srpna 2012.

  • Iceland Express: Přímá linka z Prahy na Island

    (28.02.2012, Letenky levně) Pokud se chystáte vydat během léta do země sopek a gejzírů, využít můžete nové linky islandské nízkonákladové společnosti Iceland Express.  Nová linka je prvním pravidelným leteckým spojením mezi Prahou a Islandem (Reykjavík). Na nové trase bude aerolinka létat od 20. června do  30. srpna, jednou týdně vždy ve středu.

  • Nové linky aerolinek Smart Wings, Iceland Express či Ryanair

    (23.02.2012, ALetenky.cz) Především pro fanoušky létání a cestování jsou pravděpodobně potěšující události posledních dnů, které jsou ve znamení nových linek řady leteckých společností. Novinky také na českém nebi.

  • Levné letenky do turecké Antalye jen za 3 866 Kč

    (01.09.2011, Letenky levně) V dnešním tipu na levné letenky pro vás máme kousek od charterové společnosti Sun Express. Zpáteční letenky z Vídně do tureckého letoviska Antalya pořídíte jen za 3 866 Kč. Za tuto báječnou cenu můžete letět třeba v termínu od 16. září do 27. září. Letenky si v případě zájmu objednávejte na webu SunExpress.com.tr.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.