Co nejlevnější letenky na Kanáry z Prahy

21. 02. 2012     Rádi cestujeme

Aktuálně nejlevnější zpáteční letenka z Prahy na Kanárské ostrovy v měsíci červnu startuje na ceně 6 200 korun. O něco levněji stojí letenka na přelomu května a června - 4 847 korun. Jak vypadá tedy konkrétní let?  

Štítky:
Letenky na Kanárské ostrovy, Nejlevnější letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

    (31.05.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.

  • Nejlevnější letenky: aktuální nabídka!

    (01.12.2011, ALetenky.cz) V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.

  • Nejlevnější letenky: aktuální nabídka

    (11.08.2011, ALetenky.cz) V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.

  • Nejlevnější letenky 2013: aktuální nabídka!

    (09.01.2013, ALetenky.cz) V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.


Sponzorované odkazy