Nové linky a novinky z letiště Praha Ruzyně

11. 07. 2012     ALetenky.cz

V leteckém průmyslu jsou větší či menší změny na denním pořádku a to se týká také našeho hlavního letiště Praha Ruzyně. Kromě zahájení provozu na nových linkách se pasažéři mohou těšit i na několik nových služeb nebo také na nový název! Václav Havel Airport Prague

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové linky z letiště Praha od SAS a SmartWings

    (26.11.2012, Akční letenky.cz) Další nové linky byly ohlášeny na webových stránkách leteckých společností SmartWings a SAS, které tímto rozšíří nabídku letů z letiště Praha.

  • Události týdne: linky nové i ukončené, akční letenky

    (07.12.2011, ALetenky.cz) Od začátku tohoto týdne bylo zveřejněno hned několik zajímavých informací, ke kterým patří nejen pravidelné akční nabídky aerolinek, ale také nové a rušené linky.

  • Nové přímé linky z letiště Praha

    (26.03.2012, Akční letenky.cz) V posledních dnech se vyrojilo několik nových informací, které se týkají letiště Praha. Podle letových řádů a webových stránek hned tří aerolinek (Aegean Airnines, Belle Air a Volotea Airlines) se dají očekávat nové linky z našeho hlavního letiště.

  • ČSA nabízí nové linky do exotických destinací

    (26.08.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA na svých webových stránkách konečně představila ohlašované linky do vybraných světových destinací. V současné době již klienti mohou rezervovat letenky do deseti nově nabízených měst v Africe, Asie a Austrálie, které aerolinka obsluhuje ve spolupráci s přepravcem Etihad Airways.


Sponzorované odkazy


Letenky do Libanonu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.