Za mořem na Krétu levně

04. 06. 2012     Rádi cestujeme

S nízkonákladovou leteckou společností Ryanair doletíte do historického města Chania, které leží v severozápadní části Kréty, poměrně levně. Na konci článku jsme vypsali aktuální levné letenky do města Chania s cenou od 671 Kč. Spolu s ubytováním vás dovolená na Krétě může stát od 7 tisíc korun - v ceně jsou dvě zpáteční letenky s příručním zavazadlem, a pokoj pro dvě osoby na týden.

Štítky:
Letenky do Řecka, Letenky na Krétu, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letecky na dovolenou do Řecka

    (12.01.2012, Rádi cestujeme) Připravili jsme pro vás aktuální nabídku letenek na řecké ostrovy vč. ubytování. Levné letenky na Krétu, Kos či Mykonos vedou především z Německa. Letenky na Krétu jsou již od 1 883 korun, Kos stojí ještě o pár korun méně. Nejlevnější ubytování začíná na částce 168 korun za osobu a noc.

  • Levně letecky na Krétu

    (14.02.2012, Rádi cestujeme) Největší řecký ostrov Kréta, je díky irskému Ryanairu o něco dostupnější. Letos Ryanair bude na tento ostrov létat nově z Vratislavi a cena zpáteční letenky není nijak vysoká. Aktuálně jsou na této trasy nejlevnější letenky v dubnu, postupem času očekáváme zlevnění i v pozdějších měsících. A jak vypadá konkrétní zpáteční letenka, vč. ubytování?

  • Letenky nejen do Skandinávie: ceny od 312 korun

    (04.01.2012, Rádi cestujeme) Akční letenky nás tentokrát zavedou především do Skandinávie - do Švédska a Norska. Letenky do těchto států můžete sehnat za pár set korun. Z dalších levných letenek nás především zaujaly nabídky z rakouského Salzburgu do Dublinu a z Vratislavi (Wloclavi) na řecký ostrov Krétu - na Krétu vám postačí něco málo přes 2 tisíce korun.

  • Letenky do Říma za 295 korun, Sicílie za 443 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Dali jsme si záležet, a našli jsme extrémně levné letenky do Říma. Zpáteční letenka stojí jen 295 korun! K dalším velmi levným letenkám patří i ty na Sicílii nebo na Krétu. Na Krétu doletíte z Brna s přestupem v Miláně za něco málo přes 1 400 korun. Pokud se vydáte z Brna přes Milano (zpět přes Stansted) na španělskou Ibizu, zaplatíte 1 903 korun za zpáteční letenku - celkově za 16ti denní pobyt zaplatí dvě osoby přibližně 12 500 korun. To už je pěkně dlouhá dovolená u moře za poměrně nízkou cenu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.