Letní dovolená: hledáme levné ubytování na cestách!

20. 06. 2012     Akční letenky.cz

Máte již zajištěny letenky nebo naplánovaný výlet a hledáte levné ubytování? V dnešní době to není velký problém, ani když zrovna nemáte přatele po celém světě. Existuje totiž celá řada možností jak najít dočasnou střechu nad hlavou, mezi něž určitě patří ubytovací servery. Asi nejznámější webové stránky se zaměřením na levné ubytování jsou booking.com. V [...]

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Jak hledat levné ubytování v zahraničí i u nás?

    (23.05.2012, ALetenky.cz) Nemalé množství cestovatelů často řeší otázku: Jak sehnat pohodlné ubytování na cestách a ještě ušetřit nějakou tu korunu? Naštěstí se dnes nabízí poměrně široká řada možností a služeb, které toto pátrání usnadní.

  • Dovolená v Bulharsku? Máme ubytování od 94 korun

    (07.02.2012, Rádi cestujeme) Máme pro vás tip na ubytování v Bulharsku, konkrétně v největším bulharském letovisku "Sluneční pobřeží". Letovisko je nedaleko Nesebaru. Sluneční pobřeží omývá Černé moře. Dopravit se do této oblasti můžete letecky z Prahy se společnosti Wizz Air či SmartWings. Tyto společnosti létají do Burgasu. Z Burgasu poté můžete pokračovat autobusem, který jezdí v pravidelných a častých intervalech. Jednou z možností je využít služeb tohoto webu.

  • Ubytování v Paříži o Vánocích se slevou 75%

    (08.10.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování se vyskytla velmi zajímavá nabídka ubytování v Paříži. Ubytování je se slevou 75% a dvě osoby zaplatí za pokoj pouhých 224 Kč. Vzhledem k termínu jde o cenu velmi nízkou. Více nabídek levného ubytování hledejte zde. Další levné letenky pro změnu najdete na této podstránce webu Radicestujeme.  

  • Hledáme co nejlevnější letenky do Barcelony

    (29.04.2012, Rádi cestujeme) Nejlevněji cestovat do Barcelony z Česka je možné s přestupem v Milaně nebo v Benátkách. Ceny za zpáteční letenku startují od cca. 1 000 Kč. Lety zajišťují dopravci Ryanair a Wizzair. Připisujeme také nabídku ubytování v Barceloně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.