Jak hledat levné ubytování v zahraničí i u nás?

23. 05. 2012     ALetenky.cz

Nemalé množství cestovatelů často řeší otázku: Jak sehnat pohodlné ubytování na cestách a ještě ušetřit nějakou tu korunu? Naštěstí se dnes nabízí poměrně široká řada možností a služeb, které toto pátrání usnadní.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letní dovolená: hledáme levné ubytování na cestách!

    (20.06.2012, Akční letenky.cz) Máte již zajištěny letenky nebo naplánovaný výlet a hledáte levné ubytování? V dnešní době to není velký problém, ani když zrovna nemáte přatele po celém světě. Existuje totiž celá řada možností jak najít dočasnou střechu nad hlavou, mezi něž určitě patří ubytovací servery. Asi nejznámější webové stránky se zaměřením na levné ubytování jsou booking.com. V [...]

  • Ubytování v Paříži o Vánocích se slevou 75%

    (08.10.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování se vyskytla velmi zajímavá nabídka ubytování v Paříži. Ubytování je se slevou 75% a dvě osoby zaplatí za pokoj pouhých 224 Kč. Vzhledem k termínu jde o cenu velmi nízkou. Více nabídek levného ubytování hledejte zde. Další levné letenky pro změnu najdete na této podstránce webu Radicestujeme.  

  • Levné letenky a ubytování: Paříž, Mallorka, Londýn

    (19.07.2011, Rádi cestujeme) Oslo za pouhých 390 Kč, Londýn pod 700 Kč za zpáteční let, Paříž z Prahy pod 1 400 Kč za let - tyto ale i několik dalších levných letenek jsme nalezli v nabídkách dopravců EasyJet, Wizzair a Ryanair. Připisujeme u vybraných destinací ceny za ubytování v termínu letu.

  • Velmi levné letenky do Thajska a z Prahy

    (02.02.2012, Rádi cestujeme) Pokud plánujete poznávat Thajsko, můžou vám přijít vhod levné letenky společnosti Emirates. Aerolinka nabízí letenku z Prahy do Bangkoku od 10 545 korun. V tabulkách vypisujeme také levné ubytování v Bangkoku. Pokud sečteme nejlevnější ubytování a letenky, tak dvě osoby zaplatí za deset nocí 23 869 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Běloruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.