Levné letenky na Vánoce nebo Silvestr

19. 09. 2011     Rádi cestujeme

Rádi byste letos Vánoce trávili jinde než obvykle? Vyhledali jsme pro vás aktuální nejlevnější letecké destinace v období Vánoc nebo Silvestra. Leťte o Vánocích do Paříže za necelých 1 550 korun. Zajímá vás, jak vypadá Silvestr v Římě? Letos letenka stojí necelých 1 300 korun a můžete jej prožít na vlastní kůži. K levným letenkám patří také let do Istanbulu, opět v období vánočních svátků.  

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Istanbulu, Letenky do Itálie, Letenky do Paříže, Letenky do Říma, Letenky do Turecka

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Vánoce a Silvestr v Paříži: zpáteční letenky z Prahy do Paříže za 2453kč

    (04.08.2012, ) Chcete strávit Vánoce nebo Silvestr v zahraničí? Co takhle v romantické Paříži? S nabídkou od EasyJet si můžete již nyní zarezervovat zpáteční letenky z Prahy do Paříže za cenu kolem 2500 kč. Odlet: Praha Ruzyně Přílet: Paříž Charles De Gaulle Intl Arpt Vybrali jsme pro Vás letenky pro období 20. prosinec – 26.prosince. Pokud chcete strávit Silvestr v Paříži, tak stačí jednoduše upravit datum odletu a příletu. Letenky do Paříže si můžete zarezervovat zde. Naleznete zde také další volné termíny.

  • Na Vánoce levně do Milana, Londýna, Bruselu

    (23.11.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky dnes budou ve znamení Ryanairu. Ten nabízí letenky od 149 korun, nebo 6 EUR. Levné letenky najdete na trasách do Londýna, Milána, Stockholmu nebo například Bruselu. Zajímavá je nabídka levných letenek z Brna do Londýna v termínu Vánoc - tedy mezi 23. a 28. prosincem. Podobně zajímavý je let z Brna do Milána na konci prosince. Silvestrovský ohňostroj tak můžete spatřit v tomto italském městě.Akční letenky jsme hledali především v termínu okolo konce roku.

  • Levné letenky do Kaunasu, Říma nebo Milana

    (05.10.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí levné letenky od 199,- Kč. Poměrně zajímavé jsou tentokrát i odlety z Brna do Londýna nebo Milana. Pokud hodláte letět do Milana z Brna, zaplatíte za dvě osoby přibližně 796,- korun. Levné letenky naleznete u odletů z Berlína, např. do Kaunasu, nebo z Bratislavy.

  • Levné letenky na Mallorku nebo do Uzbekistánu

    (03.12.2011, Rádi cestujeme) Zima sice teprve začíná, ale v dnešních akčních letenkách najdete i lety na nejbližší léto. Kam lze tedy aktuálně levně doletět? Tak například netradičně - do Uzbekistánu. Zpáteční letenka z Brna stojí jen 4 442 korun. Vůbec nejlevnější letenky najdete do Norska nebo Litvy - cena zpáteční letenky je pouze 312 korun! Odlet je z Německa. Z Prahy levně doletíte do Lyonu. Letní destinaci dnes reprezentuje Mallorka, kam vás Ryanair z Bratislavy dopraví jen za 1 560 korun. Na konci článku jsme také vypsali levné ubytování na Mallorce, a tak týdenní dovolená pro dva na tomto ostrově může stát okolo 6 500 korun.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.