Odkud letět nejlevněji do Turecka?

15. 06. 2012     Rádi cestujeme

Turecko je čím dál oblíbenější destinací mnoha turistů. Ty láká nejen turecké pobřeží či hory, ale i město Istanbul se stává cílem mnoha z nich. Město, jež leží na „dvou kontinentech“ – v Evropě a Asii. Nejlevnější letenky do Turecka hledejte z Německa, případně Rakouska. Letenky do Istanbulu se pohybují od dvou tisíc korun. Antalya bývá o něco dražší, nyní je ovšem k dispozici zpáteční last minute letenka za hezkých 2 041 korun.

Štítky:
Letenky do Antalye, Letenky do Istanbulu, Letenky do Turecka, Nejlevnější letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky na Madeiru co nejlevněji

    (21.08.2011, Rádi cestujeme) V případě, že plánujete cestu na krásný ostrov Madeira, a chcete se na ostrov dopravit co nejlevněji, zkuste letět přes portugalský Lisabon. Navíc cestu můžete obohatit právě o návštěvu hlavního města Portugalska. Určitě stojí za vaší pozornost. Celkem za let na Madeiru a zpět zaplatíte necelých 4 000 korun.

  • Letenky do Řecka za nízkou cenu

    (03.02.2013, Rádi cestujeme) Čím dál více lidí začíná plánovat svou letošní letní dovolenou. Někteří ji stráví aktivně, například v horách, jiní budou raději u moře. Velice oblíbenou destinací pro letní dovolenou u moře je Řecko. Řecko patří do první pětky nejoblíbenějších zemí, kam Češi cestují k moři. I nás letos čeká pravděpodobně dovolená v Řecku. Plánujeme vycestovat na ostrov Kréta a jak jinak než po svém. Odkud tedy nejlevněji letět do Řecka?

  • Mallorka co nejlevněji

    (09.01.2012, Rádi cestujeme) Oblíbenou letní destinací je dozajisté Mallorka. Nabízí krásné pláže, přírodu, památky, ale také dostatek nočního vyžití. Vybíráme aktuálně nejlevnější možnosti, jak se na španělský ostrov dopravit (letecky) a ubytovat. Začneme s odletem z německého Cochstedtu. Letiště Cochstedt je vzdáleno od Prahy zhruba 360 km. Další letenky vedou z Bratislavy, anebo pokud zvolíte kombinaci letenek, lze letět také z Prahy. Příklad takové kombinace naleznete na konci článku. Ubytování na Mallorce je poměrně levné a nijak extra nenavyšuje náklady na dovolenou.

  • Air France nově z Prahy do Marseille

    (13.07.2011, Rádi cestujeme) Francouzský národní dopravce Air France ohlásil otevření nové základny ve francouzském městě Marseille, odkud bude od 2. října 2011 nabízet 13 nových přímých spojení. Jednou z nových destinací, kam se bude z Marseille létat, je i Praha. Marseille se tak po Paříži a Lyonu stane již třetí destinací, odkud bude společnost Air France operovat přímé lety do Prahy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.