Ryanair stále nabízí levné letenky po Evropě od 294 Kč!

12. 09. 2012     Akční letenky.cz

Klienti irské nízkonákladové aerolinky Ryanair mohou nakupovat jedny z nejlevnějších letenek pravidelně a k mání jsou mimo jiné také ty z Brna a Bratislavy. Aktuální akce na cestovní období 1. říjen – 18. prosinec sice trvá jen do 13. září 2012, ale téměř na 100% se objeví zase další.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky za 6 korun jsou stále v prodeji, Cork za 55 korun

    (20.08.2012, Rádi cestujeme) Je to neuvěřitelné, ale aerolinka Ryanair má stále v nabídce letenky za 6 korun. A aby toho nebylo málo, přibylo několik dalších extrémně zlevněných destinací - irský Cork či francouzská Paříž. Můžete tak zakoupit letenky po Evropě za pár desítek korun! Poslední letenka vede z Budapeště do Bruselu. Svůj trip tak můžete obohatit o návštěvu krásného maďarského města. Cena zpáteční letenky je 9 korun.

  • easyJet: levné letenky po Evropě v nabídce od 519 Kč

    (14.08.2012, Akční letenky.cz) Dáváte-li přednost letišti v Praze a hledáte-li výhodné letenky po Evropě, můžete se obrátit na web nízkonákladové letecké společnosti easyJet. Aerolinka pravidelně zobrazuje dlouhodobý přehled jednotlivých letů, které jsou nyní k dispozici od 519 Kč. Celkově mohou klienti z našeho hlavního města cestovat na sedm evropských letišť.

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]

  • Letiště Brno: letenky po Evropě od 237 Kč

    (26.10.2011, Akční letenky.cz) V dnešním příspěvku se trochu zaměříme na letenky z Brna, konkrétně na ty od aerolinek Ryanair a Wizzair. Obě letecké společnosti stále přícházejí s dalšími a dalšími zajímavými nabídkami a jinak tomu není ani teď. U irského přepravce ovšem od 28. října nastane situace, kdy v provozu zůstane pouze spojení Brno – Londýn (STN). Zatímco [...]


Sponzorované odkazy