Letenky do Londýna, Milána, Paříže či Edinburghu od 1227 Kč!

24. 04. 2013     Akční letenky.cz

Dnes jsme si pro vás připravili malý přehled levných letenek od nízkonákladové aerolinky Ryanair, která mimo jiné létá také z Brna a Bratislavy. Připomínáme, že od června bude do provozu uvedena i linka z Ostravy do Londýna.

Štítky:
Letenky do Edinburghu, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Londýna, Letenky do Milána, Letenky do Paříže, Letenky do Velké Británie, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Paříž? Letenky do Edinburghu, Londýna i Paříže nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Nové linky do Edinburghu a Vídně od 819 Kč!

    (15.10.2012, Akční letenky.cz) Minulý týden bylo ohlášeno zahájení provozu hned na dvou nových linkách z České republiky, které budou zajišťovat aerolinky easyJet a Danube Wings. Nejlevnější jednosměrné letenky do Edinburghu vychází na 819 Kč (easyJet) a do Vídně na 1225 Kč (Danube). První letadla na nové trase Praha – Edinburgh (EDI) vyletí 21. března 2013.

  • Akční letenky: New York, Milan, Amsterdam

    (05.08.2013, Rádi cestujeme) K dnešním nejzajímavějším letenkám určitě patří letenka z Prahy do New Yorku s návratem do Edinburghu. Cena za tuto letenku je přibližně 8 900 korun a to vč. tax. Nejlevnější v nabídce je pak letenka z Prahy do Milána se společnosti Wizz Air. Jste-li členy "Discount klubu", zaplatíte za zpáteční letenku necelých 600 korun. V ceně je malé příruční zavazadlo. Takže ideální let např. na nákupy.

  • Boj airolinek o letní Milán! Wizz Air za 1.100 Kč, EasyJet za 1.330 Kč.

    (30.04.2012, Letenky levně) Oba dva hlavní low-costový dopravci létající Praha – Milán a zpět snížily ceny na léto, a to zejména na červenec. Obvykle předražené zpáteční letní letenky jsou nyní k dostání již za 1.100 Kč s maďarským Wizz Airem na letiště Bergamo a již za 1.330 Kč s EasyJetem na hlavní letiště Malpensa.

  • Levné letenky: Benátky, Řím, Londýn

    (13.06.2013, Rádi cestujeme) Benátky, Londýn, Řím - přední evropské destinace a překvapivě levné pokud poletíte z Prahy či Brna. Posuďte sami - zpáteční letenka Praha-Benátky za cenu 658 korun, zpáteční letenka Brno-Londýn za 1 058 korun a po delší době let z Prahy do Říma za cenu pod 1 100 korun.


Sponzorované odkazy