Další nová linka Wizz Air tentokrát do Ázerbájdžánu

12. 04. 2013     Akční letenky.cz

Zdá se, že nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air začíná být Evropa malá a tak se v rezervačním systému objevují nové dosti zajímavé destinace. Kromě nedávno přidané Dubaje je nyní k dispozici nová linka do Baku, kam začne aerolinka létat od 17. června 2013.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air: nová mobilní aplikace a levné letenky

    (12.02.2013, Akční letenky.cz) Několik zajímavých možností pro vycestování na kratší či delší “eurovýlet” můžete objevit na webu nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air, která provozuje lety z Prahy i z Brna. Destinací sice není mnoho, ale možná si mezi Londýnem, Eindhovenem, Bari, Neapolí či Benátkami nakonec vyberete.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Sleva 20 % na letenky s Wizz Air

    (08.01.2014, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air nabízí pouze dnes 8. 1. 2014 slevu 20 % pro členy Wizz Discount Clubu na letenky do všech destinací. Z Prahy létá Wizz Air do Londýna, Eindhovenu, Říma, Neapole, Milán a  Bari. Z Brna můžete letět do Eindhovenu, Říma, Londýna a Tel Avivu.  

  • POZOR! Wizz Air letenky do Kyjeva od 964 Kč!

    (10.09.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air sice létá levně také z letišť v Praze i v Brně, tentokrát pro vás ovšem máme velmi zajímavou nabídku, která se týká letiště Budapešť. V prosinci 2012 chystá přepravce otevření nových linek a u této příležitosti jsou nyní v rezervačním systému k dispozici palubní lístky za akční ceny!


Sponzorované odkazy


Letenky do Ázerbajdžánu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.