Levné letenky do Benátek od 658 korun

11. 05. 2013     Rádi cestujeme

Benátky jsou krásné přístavní město s bohatou historií. Zvláště na přelomu 15. a 16. století dosáhly Benátky velkého významu v Evropě. Od roku 1987 jsou Benátky součástí památek UNESCO a patří k nejnavštěvovanějším italským metropolím. Máte-li v plánu se do Benátek podívat, máme pro vás levné letenky s cenou od 658 korun. Cena je platná pro členy Wizzair Discount klubu. Nejste-li členy, vyplatí se vám se jimi stát, pokud plánujete letět během roku aspoň dvakrát s Wizzair, případně, poletíte ve skupině alespoň dvou osob.

Štítky:
Letenky do Benátek, Letenky do Itálie, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Vybírejte pohodlně online!
  • Letecky do Benátek za 884 Kč

    (13.06.2012, Rádi cestujeme) V tomto čase se začínají objevovat levné letenky nejen na léto, ale i nejbližší podzim. A tak zatímco do Benátek doletíte v srpnu za necelých 900 korun, do Paříže je nejvýhodnější letět v říjnu, kdy za zpáteční letenku zaplatíte necelých 1 700 korun. V obou případech jsou letenky včetně tax, s odletem z Prahy. K dalším zlevněným letenkám patří letenky na Maledivy nebo do Dominikánské republiky.

  • Levné letenky do Londýna, Benátek či Milána od 229 Kč!

    (14.10.2013, Akční letenky.cz) Jednou z několika nízkonákladových leteckých společností, u které je možné rezervovat velmi levné letenky do vybraných destinací je Wizz Air. Na webu najdou zákazníci mimo jiné lety z Prahy a Brna do Londýna, Benátek nebo třeba Milána.

  • Letenky na Azory za 5 302 Kč, Benátky pod tisíc korun

    (19.07.2012, Rádi cestujeme) Cena za letenky na Azorské ostrovy se obvykle pohybují okolo 11 tisíc korun. Dnes lze ale zakoupit zpáteční  letenku za hezkých 5 302 korun a užít si tak "letní" dovolenou i v podzimních měsících. S ubytováním vás tento pobyt v exotice může vyjít na necelých 20 tisíc (2 osoby, 10 nocí - letenky vč. tax plus ubytování v hotelu Arcanjo). Při našem hledání levných letenek jsme narazili také na velmi levné letenky do Benátek. Letenka z Prahy do Benátek stojí 945 Kč, pokud jste členy Wizz Xclusive klubu.

  • Letenky do Číny za necelých 7 tisíc korun

    (08.12.2012, Rádi cestujeme) Pořádně levné letenky do Pekingu, New Yorku anebo Irska jsou nyní v prodeji. Obzvláště zajímavé jsou zpáteční letenky do čínského Pekingu. Cena za tento let je 6 974 korun, a to hovoříme o zpáteční letence vč. tax. Odlet je z Benátek, ale návrat je do Prahy. Další zajímavá letenka vede z Polska, nedaleké Wroclavi, do irského Corku. Za zpáteční letenku zaplatíte necelých 1 500 korun.  


Sponzorované odkazy