Sleva 20% na letenky z Prahy od TAP Portugal. Miami za 11190 Kč!

01. 10. 2013     Akční letenky.cz

Hledáte-li levné letenky například do Portugalska, Španělska, Maroka či USA, můžete nyní využít akce portugalské letecké společnosti TAP Portugal, která je nabízí se slevou 20%. Akce platí od dnešního dne do 15. října 2013 a vymezené cestovní období se u jednotlivých destinací liší.

Štítky:
Letenky TAP Portugal, TAP Portugal

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Poslední den slev s ČSA

    (26.04.2013, Letenky levně) Dnes je poslední den, kdy je možné rezervovat levné letenky s ČSA na letní dovolenou. ČSA nabízí slevy na letenky po Evropě a do vybraných destinací po světě. Více zde.

  • Slevy na letenky do Dublinu

    (11.03.2013, Letenky levně) Pokud jste se v létě chtěli podívat do Dublinu, můžete využít velkých slev na letenky se společností Aer Lingus, která létá přímé lety z Prahy do Dublinu. Rezervujte letenku do 21. 3. a získejte slevu až 25 %. Akce platí na cesty od 1. dubna do 23. října.    

  • Ryanair oznámil nové služby a slevy pro rodiny s dětmi

    (19.06.2014, Akční letenky.cz) Letecká společnost Ryanair se rozhodla k překvapivému kroku a pod tlakem konkurence na místo pověstných úsporných opatření nově nabízí slevy pro cestující s dětmi. Nová služba Ryanair Family Extra nabízí rodinám škálu slev a vylepšené služby u všech letů. Ryanair konkrétně přichází s následujícími slevami pro děti: - 50% sleva na výběr konkrétního sedadla - 50% sleva […]


Sponzorované odkazy