Akční letenky Brazílie, Libanon a další tipy na letenky z Prahy

24. 10. 2014     ALetenky.cz

Nestihli jste tento týden sledovat akční nabídky? Nevadí Máme pro vás novou rubriku s nejlepšími tipy z celého týdne. Tentokrát se podíváme na letenky do Brazílie, Libanonu a máme pro vás také novinku, jak hledat nejlevnější letenky u nás na webu.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Brazílie, Letenky do Libanonu

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Zavazadlo do letadla: průvodce, rady a užitečné tipy

    (12.05.2014, ALetenky.cz) Také si nejste jistí, co si můžete vzít na palubu letadla? Máte zmatek v povolených a zakázaných položkách? Aletenky.cz si pro všechny cestující připravily krátkého průvodce.

  • Akční letenky New York, Čína a další nejlepší nabídky tohoto týdne

    (17.10.2014, ALetenky.cz) Nestihli jste tento týden sledovat akční nabídky? Nevadí Máme pro vás novou rubriku s nejlepšími tipy z celého týdne. Letenky do New Yorku a Číny za 12 tisíc z Prahy

  • 7 tipů pro letání s dětmi

    (15.05.2014, Akční letenky.cz) Pro většinu cestovatelů je představa delšího letu s vlastními dětmi na palubě, obzvlášt těmi menšími, noční můrou a pravým opakem pohodové dovolené. Kanaďanka Karla Cripps, žijící v Bangkoku, je matkou dvou chlapců, které takřka od narození brala s sebou na každoroční letecké návštěvy rodiny v Kanadě. V článku pro CNN shrnula své rady a tipy […]

  • Zlevněné letenky na Maledivy

    (05.12.2013, Rádi cestujeme) Dnes vám přinášíme tipy na tři akční letenky - let z Vídně do Istanbulu, z Berlína do řecké Soluně a za exotikou vede letenka z Prahy na Maledivy. Asi nejzajímavější, avšak nejdražší, je letenka z Prahy na Maledivy. Za zpáteční letenku zaplatíte 14 725 Kč. Letenku najdete zde. Běžná cena se pohybuje okolo 18 tisíc a více.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.