Růžové brýle Ryanairu nebo realita?

31. 03. 2009     Letenkář.cz

Evropská nízkonákladová jednička Ryanair předpokládá, že do března 2010 přepraví 67 milionů cestujících. Šéf Ryanairu Michal O'Leary zároveň pro Bloomberg News prohlásil, že firma je asi jediným leteckým přepravcem, který uvažuje o nákupu dalších dvou set letadel. Ryanair se tak snaží vydělat na finanční krizi, která přiměla část cestujících přejít k nízkonákladovým aerolinkám.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Jak si zkrátit čas na letišti?

    (21.08.2009, Letenky levně) Přinášíme tip, jak si zkrátit čas na letišti při čekání na zavazadla. Ze speciálních pomůcek jsou k tomu potřeba pouze plavecké brýle, použít můžete ale i potapěčské.

  • Letenky do Salvadoru nebo Havany od 9000 czk

    (10.07.2009, Letenky levně) Německá charterová aerolinka CONDOR nabízí velmi zajímavé ceny letenek do několika exotických destinací. Jmenovitě jde o levné letenky do Santo Domingo (Dominikánská republika), Salvador de Bahia (Brazílie, celkem blízko známého letoviska Fortaleza), Seychely, Havana (vypečená nabídka!), Isla Margarita, Barbados nebo Antigua.

  • Rady a tipy: jak probíhá odbavení na letišti

    (08.10.2009, Akční letenky.cz) Nevíte si rady, kam se po příjezdu do letištní haly vydat? Nebo kde se odbavit? Cestujete poprvé a sami a nebo si jenom chcete osvěžit již známé informace? Pak tu pro vás máme několik užitečných doporučení! Jak najdu vlastní přepážku, kde se odbavím? Informaci zjistíte v letištní hale na monitorech.

  • Speciální akce AirBerlin

    (11.01.2010, Akční letenky.cz) AirBerlin nabízí 11. a 12. ledna 2010 akční ceny na svoje dálkové lety z Německa a z Vídně. Můžete například letět z Düsseldorfu do New Yorku za ceny od €189, z Berlína nebo Düsseldorfu do Bangkoku od €249 a z Mnichova nebo Düsseldorfu do Mexica a na Malevidy od €299.


Sponzorované odkazy


Letenky na Bahamy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.