Ryanair nebude vybírat poplatek za tloušťku

08. 05. 2009     Akční letenky.cz

I přestože Ryanair v poslední době prohlašoval, že se chystá vybírat poplatky za naprosto všechno včetně použití záchodu na palubě letadla, a dokonce vyhlásil i soutěž o poplatky, které by mohl začít účtovat, nových poplatků se zákazníci zatím bát nemusí.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha Ruzyně se zřejmě privatizovat nebude

    (01.10.2009, Akční letenky.cz) O prodeji letiště Praha Ruzyně se uvažovalo od roku 2002 do včerejška, kdy Poslaneckou sněmovnou prošel návrh na zákaz privatizace státem vlastněné společnosti Letiště Praha. Toto rozhodnutí ovšem neznamená definitivní konec snah o privatizaci. Zákon nyní postoupí do Senátu ČR, který jej může Poslanecké sněmovně vrátit.

  • Ryanair v některých zemích nebude lítat až do středy

    (19.04.2010, Rádi cestujeme) Na základě současných meteorologických předpovědí, a předpovědi pohybu sopečného mraku, se Ryanair rozhodl ve vybraných zemích zrušit lety až do středy 21. dubna. Jedná se o tyto země:Velká Británie, Irsko, Dánsko, Finsko, Norsko, Švédsko, Belgie, Holandsko, Francie, Německo, Polsko a pobaltské státy. Jižní Evropy se toto netýká. O Česku se Ryanair nezmiňuje.

  • SkyEurope rušit lety nebude. Tvrdí, že vážné problémy nemá

    (13.01.2009, Letenkář.cz) SkyEurope neruší ani jeden let navzdory svým pátečním problémům. „Letový zimní řád dodržujeme v celém rozsahu,“ řekl včera mluvčí těchto nízkonákladových aerolinek Tomáš Kika. Reagoval tak na problémy, kdy společnost musela v rychlosti vrátit leasingové společnosti Gecas šest strojů a s velkým zpožděním vysílala svá letadla. „Menší počet strojů v současné době nahrazujeme krátkodobými pronájmy letadel.Není to žádný problém, protože na ...

  • Ryanair uzavře na 10 hodin svůj web

    (17.06.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že po dobu nezbytných úprav svého systému nebude v provozu jejich web. Web ryanair.com nebude dostupný od středy 24. června 2009 od 19:00 do čtvrtka 25. června 2009 do 5. hodiny ranní.


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.