České aerolinie pokračují v modernizaci flotily

13. 05. 2009     Akční letenky.cz

České aerolinie pokračují v modernizaci letadlové flotily. Společnost před zahájením hlavní letní sezóny získá formou pronájmu jeden zcela nový letoun Airbus A319, který do Prahy přiletí dnes večer. Další nový stroj doplní flotilu příští rok.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir navyšuje kapacitu z Prahy o 50 %

    (09.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir dnes oznámil detaily dalšího rozšiřování provozu z Prahy. Společnost potvrdila, že na pražskou základnu přibude třetí, zcela nový Airbus A320 a upřesnila datum na 27. března 2010. Rozšíření letecké flotily aeroliniím umožní přidat nové celoroční trasy, spustit letní trasy pro období dovolených a u stávajících destinací navýšit frekvence.

  • SkyEurope doplní svoji flotilu o 16 let staré boeingy

    (24.02.2009, Letenkář.cz) Během února a března zařadí SkyEurope do své flotily 7 strojů Boeing, kterými se snaží vyřešit aktuální nedostatek letadel. Nepůjde však o nové stroje, jak bylo u SkyEurope dosud zvykem, ale o 16 let staré Boeingy. Jde o jistý paradox, neboť se SkyEurope dosud pyšnil sloganem, že disponuje nejmladší flotilou na světě. Zařazením těchto „staříků“ se však SkyEurope dostane na opačnou stranu barikády. Dvě ...

  • Zaměstnanci letiště Drážďany se učí česky

    (25.03.2009, Letenkář.cz) Letiště v saské metropoli Drážďany chce přilákat více českých turistů, pro své zaměstnance proto plánuje uspořádat i kurzy češtiny. Už nyní vychází českým zákazníkům vstříc, důležité informace o odletech nabízí v češtině, vydává i české letáky a provozuje české internetové stránky. Letiště loni odbavilo 1,86 milionu cestujících, podle odhadů z toho bylo zhruba 74 tisíc Čechů.

  • Nové charterové lety ČSA do exotických destinací

    (27.10.2008, Letenkář.cz) České aerolinie budou v zimní sezoně pro cestovní kanceláře zajišťovat charterové lety do nových exotických destinací. Úplnou novinkou bude mexický Cancún, který leží v exotickém prostředí na východním pobřeží poloostrova Yucatán, a Bangkok v Thajsku. V Dominikánské republice, která je tradičně oblíbeným exotickým cílem turistů, nabídnou České aerolinie nově lety do letoviska Punta Cana.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bahrajnu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.