Tipy pro zavazadla – neplaťte více než musíte!

28. 06. 2010     Akční letenky.cz

Také se vám to již několikrát přihodilo? Brouzdáte po internetu a vaši pozornost upoutá vynikající akce na letenky, v momentě však, když si začnete tyto online letenky do vysněné Paříže, Londýna či třeba do Zimbabwe téměř kupovat, zjistíte, že původní inzerovaná cena letenky se podezřele vyšplhala závratně vysoko.

Štítky:
Zavazadla

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir: tipy pro poplatky a zavazadla

    (01.10.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladové aerolinky typu WizzAir (popř. Ryanair či easyJet) jsou známé svými cenovými politikami – srazit cenu vaší letenky a zároveň ji nenápadně navýšit dodatečnými poplatky -  například za zavazadlo či za odbavení. Je proto velmi důležité znát podmínky přepravy jednotlivých aerolinek a neplatit více než ve skutečnosti musíte.

  • Češi stále více létají komfortně

    (08.06.2010, Akční letenky.cz) Stále více bohatých Čechů si dopřává luxusu komfortních aerolinek. V České republice tyto služby poskytuje aerolinka NetJets Europe, založená v roce 1996 za finanční podpory miliardáře Warrena Buffeta. V současnosti provozuje více než 150 letadel pro více než 1600 klientů po celé Evropě. Proletět se se společností NetJet není žádná levná záležitost.

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.

  • bmibaby: letenky se slevou i více než 50%

    (10.03.2011, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová letecká společnost bmibaby právě připravila velmi zajímavou akční nabídku. Až do 16. března mají nadšení cestovatelé příležitost rezervovat letenky do různých destinací zlevněné i o více než 50%. Například zpáteční letenku na lince Praha – Manchester nabízí aerolinka už od 1455 Kč (564 + 891 Kč) včetně všech poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Keňi

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.