Akční levné letenky končí dnes

10. 11. 2010     Rádi cestujeme

Dnes o půlnoci končí slevová akce aerolinky EasyJet o které jsme psali dříve. Ještě dnes lze levně nakoupit například letenku z Prahy do Amsterdamu. Letenka je opravdu levná, takže pokud jste měli v plánu vycestovat do tohoto holandského města, určitě využijte této akce. Tak velkou slevu zas tak často EasyJet nedává.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Sleva na letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Click4Sky končí! ČSA ruší jednotné ceny letenek

    (01.12.2009, Akční letenky.cz) Click4SKy – nízkonákladový projekt ČSA – končí. Cestující si už nebudou moci zarezervovat levné letenky za jednotnou cenu. Včera to oznámil server iDNES.cz. ČSA zrušilo tento projekt a místo něj bude na stránkch click4sky.com nabízet nejvýhodnější tarify – nebude se ale již jednat o jednotné tarifní ceny.

  • Ryanair končí s letenkami do Alicante

    (28.06.2011, ALetenky.cz) Využijte poslední možnosti zakoupit letenky do tohoto letoviska na jihu Španělska. Na podzim končí přímé lety z Brna, Bratislavy i Wroclawi. Ryanair stahuje většinu letadel ze zdejší základny.

  • Levné letenky: Sardinie, Mallorka, Faro

    (08.03.2011, Rádi cestujeme) Dnes zveřejnil Ryanair svou akční nabídku letenek - cena se pohybuje od 219 Kč, nebo také 9 €. Jde o poněkud vyšší "akční nabídku", než jsme u Ryanairu zvyklí. Na druhou stranu lze najít i levné letenky v termínu Velikonoc. Ještě bychom měli upozornit, že dnes o půlnoci končí sleva 35% u aerolinky EasyJet. Pokud byste rádi do Paříže nebo Amsterdamu, měli byste této akce využít.

  • Letenky do Montrealu za 9781 Kč – JEN DNES

    (19.10.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Lufthansa dnes spustila řadu svých „Happy Days“ akčních nabídek na letenky. Pokud si své letenky zarezervujete ještě DNES, můžete své letenky Mnichov – Montreal získat za více než příjemných 9781 Kč (€399) za cestu tam a zpět včetně poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Gibraltaru

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.