Central Connect Airlines nově z Prahy do Poznaně

18. 01. 2011     Rádi cestujeme

Ostravská letecká společnost Central Connect Airlines dává o sobě opět vědět a to novou linkou z Prahy do polské Poznaně. Tato pravidelná přímá linka je funkční od 17. ledna 2011. CCA (Central Connect Airlines) ve spolupráci s ČSA provozuje z pražského letiště pravidelná spojení také do Ostravy, Brna a Lipska. Na nové lince do Poznaně budou létat turbovrtulová letadla SAAB 340 s kapacitou 33 míst. Více se dozvíte na stránkách flycca.cz.

Štítky:
Central Connect Airlines, Letenky do Polska, Letenky do Poznaně

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Czech Connect Airlines otevírají 4 nové linky

    (22.06.2011, ALetenky.cz) Koncem června spouští Czech Connect Airlines nové trasy z Prahy, Ostravy a Pardubic. V srpnu bude posíleno i spojení Brna s Petrohradem. Letový řád nových linek v článku.

  • Nová spolupráce Czech Connect Airlines se Student Agency

    (12.08.2011, Akční letenky.cz) Aerolinka Czech Connect Airlines (CCA) nabízí ve spolupráci se společností Student Agency expresní dopravu z Prahy na letiště Brno. Nová akce je vztažena na odlety linek z Brna do Moskvy a Petrohradu.

  • Czech Connect Airlines zavádí novou linku do Atén

    (16.06.2011, Rádi cestujeme) Letecká společnost Czech Connect Airlines oznámila zahájení již druhé pravidelné linky z Letiště Praha do řeckých Atén. Od 23.6.2011 bude CCA provozovat linku dvakrát týdně – vždy ve čtvrtek a v neděli, s pravidelným odletem z Prahy v 9:40, příletem do Atén ve 13:15, odletem z Atén ve 14 hodin a návratem do Prahy v 15:55 místního času, což umožní cestujícím víkendové, týdenní i desetidenní pobyty.

  • Nové lety z Bratislavy s aerolinkou ČSA

    (13.05.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA plánuje na červen otevření nové základny v Bratislavě, kde by měla bázovat jeden ze svých Boeingů 737-500. Podle posledních zpráv bude aerolinka nově vypravovat 24 přímých letů týdně do šesti evropských měst. V současné době je provozována pouze jediná přímá linka Praha – Bratislava.


Sponzorované odkazy


Letenky do Polska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.