Levné akční letenky do Alicante nebo Říma

14. 01. 2011     Rádi cestujeme

Levné akční letenky v podání Ryanairu ode dneška začínají na 173 korunách nebo také 7 €. Akce je platná na vybrané lety v únoru. Objednávat můžete do 17. ledna 2011. K zajímavým destinacím patří trasa z Bratislavy do Alicante (španělské přístavní město - v únoru je zde průměrná teplota cca. 13 °C, a například dnes je pro toto město předpověď na jasnou oblohu s 20 °C ve stínu). Dvě osoby zaplatí za zpáteční letenky přibližně 2 100,- Kč. K další zajímavou trasu bychom označili tu z Bratislavy-Edinburghu.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Alicante, Letenky do Itálie, Letenky do Říma, Letenky do Španělska, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Akční letenky a levné ubytování do Madridu, Londýna, Maroka nebo na Kos

    (11.05.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální akční letenky do Madridu, Osla, Maroka, Alicante nebo Londýna.Levné ubytování hledejte například v hlavním městě Španělska, v Madridu, cena za dvoulůžkový apartmán je od 722,- Kč. Levné je i Alicante, dále Agadir nebo řecký ostrov Kos.

  • Levné letenky do Kaunasu, Říma nebo Milana

    (05.10.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí levné letenky od 199,- Kč. Poměrně zajímavé jsou tentokrát i odlety z Brna do Londýna nebo Milana. Pokud hodláte letět do Milana z Brna, zaplatíte za dvě osoby přibližně 796,- korun. Levné letenky naleznete u odletů z Berlína, např. do Kaunasu, nebo z Bratislavy.

  • Levné letenky na Mallorku nebo do Uzbekistánu

    (03.12.2011, Rádi cestujeme) Zima sice teprve začíná, ale v dnešních akčních letenkách najdete i lety na nejbližší léto. Kam lze tedy aktuálně levně doletět? Tak například netradičně - do Uzbekistánu. Zpáteční letenka z Brna stojí jen 4 442 korun. Vůbec nejlevnější letenky najdete do Norska nebo Litvy - cena zpáteční letenky je pouze 312 korun! Odlet je z Německa. Z Prahy levně doletíte do Lyonu. Letní destinaci dnes reprezentuje Mallorka, kam vás Ryanair z Bratislavy dopraví jen za 1 560 korun. Na konci článku jsme také vypsali levné ubytování na Mallorce, a tak týdenní dovolená pro dva na tomto ostrově může stát okolo 6 500 korun.  


Sponzorované odkazy