Akční letenky: EasyJet sleva 35%

04. 03. 2011     Rádi cestujeme

Ode dneška po dobu 5 dnů nabízí letecká společnost EasyJet slevu 35% na všechny lety. Stačí si vybrat let mezi 30. březnem a 13. červencem. EasyJet nevydává své slevové akce často, a proto by byla škoda této slevové akce nevyužít. Dnes také nabízí Ryanair slevu na své letenky – jak jsme informovali už včera večer. Letenky u Ryanairu stojí od 170 korun.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Letenky easyJet, Sleva na letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair – levné letenky pouze od 79 Kč/€3

    (23.07.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladovka Ryanair nabízí levné letenky. Akční nabídka letenek platí do pondělí 26. července 2010 a vztahuje se na lety od 1. do 30. září 2010. V rámci slev můžete pořídit velmi levné letenky pouze od 79 Kč či chcete-li €3.

  • Zpáteční let do Londýna za 498 Kč

    (18.11.2010, ) Pokud jste v nejbližší době vstoupili na web dopravce Ryanair a podívali jste se na typické místo pro zobrazení aktuálních slev (levý panel), určitě jste zjistili, že Ryanair má na vybrané lety z Brna velmi výhodné ceny. Akce platí konkrétně pro lety do Londýna a Milána. Právě Londýn je vhodný například pro povánoční nákupy.

  • Akční letenky a levné ubytování: sleva 50% u Ryanairu

    (28.07.2010, Rádi cestujeme) Dnes poměrně nečekaně vydal Ryanair další ze série svých akčních slev letenek. Díky tomu můžete levně letět z Prahy do Stockholmu - i za 135,- Kč! Více nabídek je opět z Bratislavy. Letenky za 5 € nakoupíte na trase do Pisy, Bruselu či Bologně. Takže pokud si vystačíte s příručním zavazadlem, do těchto měst můžete ve dvou vycestovat za přibližně 510,- Kč! Levné letenky jsou také do Glasgowu. Cena za dvě osoby je cca. 1 550,- Kč vč. tax. Do tohoto města je levné i ubytování. V tabulce najdete i další trasy. Veškeré ceny jsou za dvě osoby, vč. tax.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bosny a Hercegoviny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.