Porovnali jsme nejlevnější letenky do Londýna

27. 06. 2011     Rádi cestujeme

Londýn je jednou z nejvýznamnějších metropolí světa a jde o jedno z nejvíce navštěvovaných měst Evropy. V minulých letech do něj zamířilo více lidí než-li například do Paříže či Říma. Teprve při posledním sčítání překonala Londýn romantická Paříž. Londýn se tak stal druhým nejčastějším cílem turistů světa.

Štítky:
Letenky do Londýna, Letenky do Velké Británie, Nejlevnější letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

    (31.05.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.

  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Dublin, Brusel, Londýn

    (24.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky jsou tentokrát od 190,- Kč. Za velmi zajímavou cenu lze letět do Dublinu - cena za dvě osoby je 2 268,- Kč. Tato cena patří k těm nejnižším, za kolik lze v tomto období letenku do Dublinu koupit. I ubytování v tomto městě je poměrně levné - 780,- Kč na noc za dvě osoby.Celkem za ubytování na tři dny a letenky pro dvě osoby zaplatíte přibližně 4 610,- Kč. Opět platí, že v ceně letenek je příruční zavazadlo, cena je vč. tax. V ceně letenky chybí pouze poplatek za platbu (5 €).

  • Nejlevnější akční letenky nejen do Milana, Londýna nebo Edinburghu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky najdete například na trasách Praha-Edinburgh v předvánočním termínu (tabulka Jet2.com); dále může zaujmout zlevněná letenka Berlín-Petrohrad, opět v předvánočním termínu. V tabulkách take najdete nejlevnější letenky do Paříže anebo Londýna. Levné letenky v článku se pohybují už od 5 € / 130 Kč. Levně lze letět na ostrov Gran Canaria, cena zpáteční letenky pro dva je cca. 2 000,- Kč. Na tomto ostrově jsme také našli levné ubytování s cenou cca. 290,- Kč na osobu/noc.

  • Levné letenky a ubytování: Paříž, Mallorka, Londýn

    (19.07.2011, Rádi cestujeme) Oslo za pouhých 390 Kč, Londýn pod 700 Kč za zpáteční let, Paříž z Prahy pod 1 400 Kč za let - tyto ale i několik dalších levných letenek jsme nalezli v nabídkách dopravců EasyJet, Wizzair a Ryanair. Připisujeme u vybraných destinací ceny za ubytování v termínu letu.


Sponzorované odkazy