Zlevněné letenky do Jižní Ameriky: Bogota

10. 06. 2011     Rádi cestujeme

z Frankfurt am Main do Bogota Eldorad - odlet 11.10./přílet 6.11. Pelikan (objednat) - aerolinka Iberia 14492 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

Štítky:
Akční letenka, Iberia, Letenky do Bogoty, Letenky do Kolumbie, Letenky Iberia

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa nabízí levné letenky do Jižní Ameriky

    (30.05.2011, Akční letenky.cz) Pokud chcete levně cestovat do vzdálenějších destinací, musíte zpravidla rezervovat letenky nějaký čas dopředu. Německá letecká společnost Lufthansa nabízí svým klientům akční zimní lety do vybraných zemí. Jestliže vás láká Jižní Amerika, je nyní možné rezervovat levné letenky z rakouského letiště Vídeň Schwechat. Na výběr jsou státy jako Kolumbie, Venezuela či Brazílie.

  • Zlevněné letenky s BMI do Anglie

    (08.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová aerolinka bmibaby.com nabízí až 40% slevu na své letenky. Díky tomu lze zakoupit letenky i pod 1000,- Kč u této společnosti. Akce je platná na lety v podzimních měsících. Příkladem může být trasa Praha-Manchester. V termínu 12. listopadu-14. listopadu zaplatíte za dvě zpáteční letenky 3 220,- Kč.

  • Výrazně zlevněné letenky na Sardinii

    (17.12.2011, Rádi cestujeme) V těchto dnech poprvé výrazně u nás udeřila zima, a pokud jste spíše milovníci tepla a moře, máme pro vás levné letenky na Sardinii. Termín letu je sice lednový a tak na koupání to nebude, přesto vás pravděpodobně čekají jarní teploty. V těchto dnech je na Sardinii okolo 15 °C. Noční teploty neklesají pod 10 °C.  A cena zpáteční letenky? Pouhých 236 korun! K dalším extrémně levným letenkám patří ty do Bologně, Říma či Benátek. A úplně na konci článku najdete velmi levnou letenku na Kanárské ostrovy, konkrétně na ostrov Gran Canaria, kde to již na koupání určitě bude.

  • Finnair: zlevněné letenky do Asie

    (30.05.2011, Rádi cestujeme) Finnair v těchto dnech nabízí zvýhodněné nabídky svých letů do Asie. Ceny letenek začínají na 11 679 korunách - Delphi, Indie. Za zajímavou cenu pak Finnair nabízí i lety do Pekingu či Tokia.   Příklad: vyberte si odlet na trase Praha-Delphi v termínu 9.-17. leden 2012. Cena jedné zpáteční letenky vč. poplatků stojí 11 674 Kč. Pokud zakoupíte nejlevnější "typ" letenky, není možná dodatečná změna. Při zrušení letu nedostanete vložené peníze zpět.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Kolumbie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.