Levné letenky na Kapverdské ostrovy pod 7 tisíc

08. 06. 2011     Rádi cestujeme

z Brusel National do Kapverdy Sal - odlet 19.6./přílet 29.6. Jetairfly 6100 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

Štítky:
Jetairfly, Letenky na Kapverdské ostrovy

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky a levné ubytování: Sicílie, Kanárské ostrovy, Kos

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky tentokrát najdete na trasách do Milana, ale také na Sicílii či na Kanárské ostrovy. Z Bratislavy do Trapani Ryanair dopraví  dvě osoby už za 612,- Kč. Na Kanárské ostrovy pak za cenu 1 887,- korun. Více letů a cen najdete v tabulce níže. V tabulce také najdete velmi levné ubytování na Kanárech a ostrovu Kos.

  • Nejlevnější letenky na Kanárské ostrovy

    (23.10.2010, Rádi cestujeme) Zatímco u nás teploty nedosahují ani deseti stupňů, na Kanárských ostrovech se i v tomto období můžete ohřát. Pokud byste rádi strávili netradičně vánoce - někde v teple u moře - jsou Kanárské ostrovy to ideální.Dovolená na Kanárských ostrovech nemusí stát mnoho peněz. Ukážeme vám, jak co nejlevněji na ostrovy doletět a kde se levně ubytovat.

  • Levné letenky na Azorské ostrovy

    (14.02.2012, Rádi cestujeme) Mezi dnešními akčními letenkami můžete narazit na velmi levné letenky na Azorské ostrovy. Za zpáteční letenku vč. tax zaplatíte jen 4 994 korun. Běžně cena zpáteční letenky se pohybuje i nad hranicí 8 000 korun. Odlet je z nedalekého Norimberku.

  • Ryanair: Kanárské ostrovy a zpět od 2365 Kč

    (03.03.2011, Akční letenky.cz) Pokud rádi cestujete do teplých krajin, což si takhle zakoupit levné letenky na Kanárské ostrovy (Gran Canaria, LPA)? Ryanair, nízkonákladová aerolinka, nabízí letenky do této destinace velice levně – již od pouhých 2365 Kč. Pokud vám nevadí odlety z Letiště Bratislava (BTS), sbalte si své „saky paky“ a hurá, vyrážíme!


Sponzorované odkazy