Předvánoční levné letenky do Afriky - Tanzanie

12. 06. 2011     Rádi cestujeme

z Brusel do Dar-Es-Salaam - Tanzanie - odlet 3.12./přílet 19.12. Pelikan (objednat) 13591 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

Štítky:
Letenky do Tanzánie, Levné letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: předvánoční nákupy v zahraničí

    (28.11.2011, Akční letenky.cz) Vánoční trhy a nákupy s nimi spojené jsou velmi oblíbenou událostí nadcházejících dnů. Řada lidí dokonce vyráží za vánoční atmosférou (a nejen za ní) do evropských metropolí jako jsou Londýn, Paříž, Milán, Řím či Brusel. Poměrně levné letenky nabízí v současné době například aerolinky Ryanair, WizzAir nebo easyJet. Využijte třeba linky Praha – Paříž (CDG) [...]

  • Předvánoční let do Benátek za 754 Kč

    (22.09.2011, ) Letěli byste rádi před Vánoci do nějakého teplejšího místa, než je naše česká kotlina? Co takhle romantické Benátky v Itlálii za cenu 754 Kč za zpáteční letenku? Takto levné zpáteční letenky do Benátek nyní můžete bookovat u maďarského dopravce Wizz Air. Volných dat je v tomto případě dost a cenově se liší jen ve stokorunách.

  • Předvánoční letenky od 445 korun

    (02.10.2011, Rádi cestujeme) Vybrali jsme levné letenky do některých evropských metropolí.  V tabulkách tak najdete zpáteční letenky do Bruselu za 445 korun, švédské Malmö stojí 552 korun, Londýn necelých 600 korun. K zajímavým destinacím z Prahy patří italská Pisa (1 482 Kč) anebo Benátky (necelých 800 Kč). V závěru najdete letenky do Tokia za 7 747 korun.

  • Předvánoční letenky do Benátek

    (04.06.2011, Rádi cestujeme) Benátky jsou častým cílem turistů a není čemu se divit. Jde o krásné město, se všudypřítomnými vodními kanály, kde nejlepším dopravním prostředkem je loď. Prahu s Benátkami spojuje přímou leteckou linkou například aerolinka Wizzair. U té lze nyní zakoupit nejlevnější letenku za cca. 500 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.