Světové destinace za skvělé ceny od Pelikana!

29. 02. 2012     Letenky levně

Přestupný rok, je jen jednou za 4 roky a proto právě dnes je skvělá příležitost přestoupit na levné letenky od Pelikána! Využijte speciální nabídku a navštivte srdce jižní Afriky- Johannesburg! A to již za 7890 Kč. Kupujte ZDE. Nebo navštivte kulturně bohaté indické Dillí již za 10990 Kč.Kupujte ZDE.

Štítky:
Letenky do Dillí, Letenky do Indie, Letenky do Jihoafrické republiky, Letenky do Johannesburgu

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky do Asie již od 7490 Kč

    (20.03.2012, Letenky levně) Pelikan vám ve spolupráci s leteckou společností Qatar Airways připravil jedinečnou nabídku letenek. Asijské destinace jsou nyní za skvělé ceny dostupnější než kdykoliv předtím.  Například kombinovaná letenka do Dubaje s odletem z Budapešti a návratem do Vídně již za 7 490 Kč s poplatky. Rezervovat můžete ZDE.

  • Lufthansa: Z Prahy do Casablanky a zpět za 7.098 Kč

    (27.07.2012, Letenky levně) Afrika otevírá svou bránu za přijatelné ceny. Skvěle navazující letenky do Maroka nabízí německý národní přepravce Lufthansa. Z Prahy do přístavu Casablanca a zpět se na podzim 2012 dostanete za 7.098 Kč. Při obou cestách se přestupuje ve Frankfurtu, kde je čekání na letišti ideálních 1,5 hodiny.

  • Akční ceny letenek od 2290 Kč najdete u ČSA!

    (08.11.2011, Akční letenky.cz) Česká národní letecká společnost ČSA si pro své zákazníky připravila novou akci, která platí od dnešního dne až do 22. listopadu 2011. Cestovní období je stanoveno na 29. listopad – 31. březen (kromě termínu 21. prosinec – 8. leden 2012) a v akční nabídce se objevují destinace po celém světě.

  • Letenky nejen do Skandinávie: ceny od 312 korun

    (04.01.2012, Rádi cestujeme) Akční letenky nás tentokrát zavedou především do Skandinávie - do Švédska a Norska. Letenky do těchto států můžete sehnat za pár set korun. Z dalších levných letenek nás především zaujaly nabídky z rakouského Salzburgu do Dublinu a z Vratislavi (Wloclavi) na řecký ostrov Krétu - na Krétu vám postačí něco málo přes 2 tisíce korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.