Turistické mapy měst s atrakcemi nabízí zdarma Tripomatic

18. 04. 2012     ALetenky.cz

Velmi snadno si svůj výlet naplánujete pomocí webu Tripomatic.com, který v současné době pokrývá množství destinací po celém světě. Novinkou jsou propracované turistické mapy vybraných měst usnadňující orientaci mezi jednotlivými atrakcemi.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Tripomatic nabízí turistické mapy s přehledem atrakcí

    (12.04.2012, Akční letenky.cz) Věděli jste o tom, že si pomocí užitečného plánovače výletů Tripomatic.com můžete vytisknout přehlednou mapu ve formátu A4, na které najdete nejzajímavější atrakce, památky a zajímavosti dané destinace? Sice je prozatím v nabídce pouze několik vybraných měst, ale v plánu jsou další.

  • Levné letenky do britských měst od aerolinky Jet2

    (25.02.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete v blízké době návštěvu Velké Británie mohl by se vám hodit tip na celkem výhodné letenky od letecké společnosti Jet2. Mimo jiné provozuje tento přepravce také lety z letiště Praha, odkud létá přímo do Edinburghu, Newcastlu, Manchesteru a Leedsu.

  • Wizz Air nabídne audio průvodce měst pro chytré telefony

    (12.10.2012, Aerolinie.info) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabídne díky partnerství se společností PocketGuide Inc. svým zákazníkům aplikaci PocketGuide, která patří mezi přední cestovatelské audio průvodce.

  • Lufthansa: akční letenky do USA již od 11.561 Kč

    (10.02.2013, AkčníLetenka.cz) Akční letenky do 11 měst v USA jsou k dispozici ve speciální nabídce letecké společnosti Lufthansa. Ceny zpátečních letenek s odletem z Prahy začínají na 12.390 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky na Ukrajinu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.