Bmibaby: 25% sleva na lety Praha – Birmingham

27. 04. 2012     Letenky levně

Britská nízkonákladová společnost Bmibaby v tichosti nasadila na velké množství letů 25% slevu, která platí například i na lety Praha – Birmingham a zpět. Pokud tedy plánujete nakupovat či se podívat na Kaplického stavbu v Birminghamu máte dobrou příležitost.

Štítky:
Bmibaby, Letenky Bmibaby, Letenky do Birminghamu, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Birminghamu? Vybírejte pohodlně online!
  • Den slev! Air One 25 %, Wizz Air 20 %.

    (04.05.2012, Letenky levně) Dvě airolinky dnes spustily slevy na všechny své lety. Italský low-cost Air One vlastněný Alitalií nasadil do svého internetového vyhledávače 25% slevu. S Air One se můžete podívat do Pisy, Benátek či Milána. Tímto krokem pokračuje dopravce v silné reklamní kampani, kterou v České republice před pár dny spustil.

  • Poslední den slev s ČSA

    (26.04.2013, Letenky levně) Dnes je poslední den, kdy je možné rezervovat levné letenky s ČSA na letní dovolenou. ČSA nabízí slevy na letenky po Evropě a do vybraných destinací po světě. Více zde.

  • ČSA: Rozšíření výrazných slev na srpen, Kodaň za 2.775 Kč

    (23.07.2012, Letenky levně) Jak jsme informovali před víkendem, Sky Team zahájil akční ceny, avšak nyní je České aerolinie ještě rozšířily. Slevy se týkají několika evropských destinací a především u letů do západní Evropy jde o lety ještě na srpen 2012, takže si můžete doplánovat dovolenou. Nejzajímavější nabídky jsou do Německa.

  • Slevy na letenky do Dublinu

    (11.03.2013, Letenky levně) Pokud jste se v létě chtěli podívat do Dublinu, můžete využít velkých slev na letenky se společností Aer Lingus, která létá přímé lety z Prahy do Dublinu. Rezervujte letenku do 21. 3. a získejte slevu až 25 %. Akce platí na cesty od 1. dubna do 23. října.    


Sponzorované odkazy