Monte-Carlo na dosah ruky! Letenky do Nice za 2950 Kč

25. 04. 2012     Letenky levně

Sníte o tom zahrát si Monte-Carlu jako Agent 007 či projezdit jižní Francii? Máte možnost! Zpáteční letenky do Nice z Vídně jsou v nabídce Air Berlin i Austrian Airlines od 2950 Kč na září/říjen a od 3550 Kč na červen.

Štítky:
Air Berlin, Austrian, Letenky Air Berlin, Letenky Austrian, Letenky do Francie, Letenky do Nice

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Nice? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky do Nice od 1 541 korun

    (29.06.2012, Rádi cestujeme) Do hledáčku jsme pro dnešek zařadili letenky do francouzského Nice. Město najdete v oblasti Provence. Nice je střediskem Azurového pobřeží, nedaleko najdete např. Cannes, o něco dále pak Marseille. Ceny letenek do této krásné části Francie startují od 1 541 korun. Cena je za zpáteční letenku vč. tax s příručním zavazadlem.

  • SWISS: Akční letenky na Kubu z Prahy za 13.527 Kč

    (13.06.2012, Letenky levně) Vysněná destinace cestovatelů je na dosah ruky! Švýcarská národní aerolinka ve spolupráci s několika prodejci letenek spustila akci na lety z Prahy na Varadero s přestupem v Curychu za 13.527 Kč. Tento promo tarif je dostupný zatím ve čtyřech datech.

  • Austrian Airlines: levné letenky do Nice a Stockholmu

    (11.08.2011, Akční letenky.cz) Rakouská letecká společnost Austrian Airlines nabízí na svých webových stránkách akční letenky do mnoha destinací, které jsou dostupné z letišť v Praze či Vídni. Z rakouského hlavního města se dá zpravidla cestovat levněji než z naší metropole, a také proto jsme pro vás připravili následující dva tipy.

  • Air Berlin: letenky z Vídně do Říma, Curychu a Nice

    (18.03.2013, Akční letenky.cz) Pro cesty do Francie, Itálie či Švýcarska můžete mimo jiné využít němecné letecké společnosti Air Berlin, která často nabízí levné letenky za poměrně atraktivní ceny. Z letišť nacházejících se v blízkosti našich hranic mohou klienti zvolit lety z letiště ve Vídni.


Sponzorované odkazy