Květnové zprávy ze světa letišť a leteckých společností

30. 05. 2012     ALetenky.cz

V leteckém průmyslu dochází k neustálým změnám, které se bohužel netýkají jenom letových řádů a leteckých spojení. Kromě událostí víceméně radostných se však občas objeví také ty méně šťastné.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecké společnosti: shrnutí nejnovějších informací

    (09.05.2012, Akční letenky.cz) V poslední době se v médiích objevila řada nových informací, které se týkají leteckého průmyslu a stojí určitě za zmínku. Bohužel převažují spíše ty horší zprávy nad lepšími. Oproti slibovanému zdražování zřejmě klienty letecké společnosti WizzAir potěšilo snížení poplatku za službu WIZZ Xclusive Club na 750 Kč/rok.

  • Reakce aerolinek na krach společnosti Malév

    (06.02.2012, Akční letenky.cz) Ihned po krachu maďarské národní aerolinky Malév, o kterém jsme informovali v pátek, se objevily zprávy o nově chystaných linkách hned několika leteckých společností. Například nízkonákladovka WizzAir chystá navýšení kapacity na letišti v Budapešti a plánuje provoz až 129 letů týdně, které bude zajišťovat celkem pět Airbusů A320.

  • Novinky ze světa letenek a leteckých společností

    (12.09.2012, ALetenky.cz) V poslední době se v leteckém průmyslu objevilo hned několik zajímavostí a novinek, a proto se je pokusíme shrnout. Nutno však podotknout, že se vesměs jedná spíše o nepříjemné zprávy.

  • Letenky do Limy za 3.961 Kč. Svět se zbláznil!

    (21.03.2013, AkčníLetenka.cz) Letenky do Limy za cenu, které neuvěříte, nabízí letecká společnost TAM Airlines prostřednctvím polsko-slovenského prodejce letenek Flipo.pl.


Sponzorované odkazy