ČSA opět získaly ocenění Nejlepší letecká společnost v rámci TTG Travel Awards

13. 11. 2012     Aerolinie.info

ČSA se opět staly vítězem kategorie Nejlepší letecká společnost v rámci soutěže TTG Travel Awards. Svůj úspěch společnost zopakovala pojedenácté z celkem čtrnácti soutěžních ročníků. 

Štítky:
ČSA

Online rezervace letenek:

  • Emirates si odnáší ocenění Aerolinie roku 2012

    (06.12.2012, Aerolinie.info) Letecká společnost Emirates již potřetí získala prestižní ocenění Aerolinie roku 2012 udělované Centrem pro letectví (CAPA).

  • Alitalia získala ocenění “Best Airline Cuisine”

    (20.12.2012, Aerolinie.info) Alitalia obdržela titul “Best Airline Cuisine” amerického časopisu Global Traveler. Ocenění si aerolinky vysloužily za jídlo podávané v byznys třídě již potřetí za sebou.

  • Letenky do Japonska: opět levně za necelých 7 tisíc korun

    (30.03.2012, Rádi cestujeme) Nestává se to často, ale tentokrát vyhledanou letenku označíme jako "extrémně levnou". Proč taky ne, vždyť za necelých 7 tisíc korun vás Alitalia přepraví 9 200 km daleko. To znamená, že zaplatíte zhruba 0,75 Kč za kilometr - tomu může závidět i hodně, hodně úsporné auto. Pokud chcete do Japonska za uváděnou cenu, začněte vaší trasu v Bruselu. S přestupem v Římě doletíte do Tokia. Zpáteční let začíná v Tokiu, destinací letu je pak Budapešť. Opět je let s přestupem.

  • S dítětem v letadle: společnost Ryanair

    (11.09.2013, Akční letenky.cz) V našem novém seriálu postupně představíme podmínky, kterými nejznámější nízkonákladové letecké společnosti upravují cestování s dětmi. Pokud vás zajímá, jaké poplatky můžete očekávat, jak je to s přepravou kočárku, či zda si s sebou do letadla můžete vzít dětskou výživu, čtěte dál. V prvním díle se zaměříme na společnost Ryanair.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indonésie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.