Air One: levné letenky do Itálie od 785 Kč

12. 12. 2012     Akční letenky.cz

Další možností, jak sehnat vcelku výhodné letenky například do Itálie, je letecká společnost Air One, která létá z Prahy do Milána, Pisy a Benátek a nejnižší ceny jednosměrných letů se v současné době pohybují okolo 785 Kč.

Štítky:
Air One, Letenky Air One, Letenky do Benátek, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky do Pisy

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecky levně do Itálie

    (20.01.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste někam za teplejším počasím? Máme pro vás levné letenky do Itálie. S odletem z Prahy či Bratislavy. Levně doletíte do Benátek, Milána a s přestupem v Bergamu také např. na Sicílii do Palerma nebo Sardinii. Cena letenek začíná na zhruba tisícovce.

  • Levné letenky z Prahy do Itálie od 1058 Kč!

    (02.05.2013, Akční letenky.cz) Letenky do Itálie za zajímavé ceny mohou cestovatelé sehnat kupříkladu na webu letecké společnosti Wizz Air, která sem létá také v letiště v Praze. Mimo jiné létá společnost do dvou destinací také z Brna (Eindhoven a Londýn).

  • Levné letenky do Itálie – z Prahy od 1762,- Kč

    (20.02.2012, Letenky levně) Italské aerolinky Alitalia přišly s akční nabídkou v rámci veletrhu Holiday World 2012 s akčními cenami letenek do Itálie, konkrétně do Benátek, Milána a Pisy. Cena začínají takto: Praha – Miláno: od 1801 Kč (zpáteční let vč. tax) Praha – Benátky: od 1762 Kč (zpáteční let vč. tax) Praha – Pisa: 1812 Kč (zpáteční let vč. tax

  • Letenky do Francie a Itálie v létě od 950 Kč!

    (17.01.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete své cesty celkem s předstihem, mohl by se vám líbit tip na letenky do Francie a Itálie od leteckých společností Volotea a Air One, které prozatím létají z Prahy do čtyř destinací.


Sponzorované odkazy