World Airline Awards - nejlepší jsou Cathay Pacific, Evropě vévodí Swiss Air

07. 04. 2009     Letenkář.cz

Anketu World Airline Awards každoročně pořádá britská nezávislá organizace Skytrax. Služby jednotlivých leteckých společností z celého světa hodnotí sami cestující. Průzkum byl realizován v průběhu 8 měsíců (srpen 2008 až březen 2009), hodnocení provedlo 16,2 milionů cestujících 97 různých národností. Ceny byly rozdány 1. dubna v Hamburku ve 34 kategoriích. ČSA v této anketě obhájily již potřetí titul nejlepší aerolinie ve střední Evropě. Nejlepší leteckou společností na ...

Štítky:
ČSA, Swiss

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa zvolena nejlepší leteckou společností v Evropě

    (28.09.2008, Letenkář.cz) V letošní anketě World Airline Awards byla Lufthansa zvolena nejlepší leteckou společností v Evropě, a to mezi celkem 60 leteckými přepravci. V ankětě pořádané britskou agenturou Skytrax hlasovalo od loňského srpna do letošního června více než 15 milionů pasažérů. Celkem společnost hodnotilo 168 společností, světové prvenství získaly Singapore Airlines.

  • Letiště Praha: nejlepší letiště východní Evropy 2009

    (09.06.2009, Akční letenky.cz) Společnost SKYTRAX vyhlásila výsledky průzkumu o nejlepší letiště světa pro rok 2009. V letošním ročníku zvítězilo letiště v Soulu (Incheon International Airport). Nejlepším letištěm v Evropě je podle průzkumu letiště v Curychu. Ani letiště Praha Ruzyně neodešlo z vyhlašování s prázdnou. Získalo totiž ocenění za nejlepší letiště ve východní Evropě.

  • Swiss nabízí levné last-minute lety

    (22.04.2009, Akční letenky.cz) Švýcarská letecká společnost Swiss International Air Lines nabízí zlevněné last-minute lety do vybraných destinací. Lety lze rezervovat na období od 29.dubna 2009 do 10.června 2009. Swiss International Air Lines zajišťuje pravidelné lety do mnoha destinací v Evropě, severní a jižní Americe, Africe a Asii.

  • Swiss zlevňuje letenky do Švýcarska

    (22.12.2009, Akční letenky.cz) Pokud byste si rádi nadělili pod stromeček dárek v podobě letenky, možná by vás mohla zaujmout nabídka letecké společnosti Swiss. Ta totiž nabízí vybrané zlevněné trasy. Například letenky Praha – Basilej jsou k dostání již od 2177 Kč, do Ženevy se dostanete již od 2478 Kč, letenky do Curychu nabízí Swiss od 3809 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do České republiky

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.