Letiště Brno Tuřany má méně cestujících

07. 04. 2009     Letenkář.cz

Brněnské letiště v Tuřanech odbavilo v únoru 15 600 cestujících, což je o 16 procent méně než za stejné období vloni. Za poklesem není podle ředitele Tomáše Plačka krize, ale absence zrušené linky do španělské Gerony, kterou loni v únoru cestovalo čtyři tisíce lidí. Dočkáme se její obnovy?

Štítky:
Letiště Brno, Letiště Brno Tuřany

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Brno Tuřany odbavilo již půl milionu cestujících

    (09.01.2009, Letenkář.cz) Mezinárodní letiště v Brně Tuřanech letos odbavilo již přes půl milionu cestujících, což je nejvíce za jeho 50 letou historii. Pro srovnání, Praha Ruzyně by měla letos překročit hranici 13 milionů cestujících a ostravské letiště Leoše Janáčka v Mošnově zhruba 332 tisic. O největší podíl z půl milionu cestujících se postaral let Brno – Londýn a turistické chartery.

  • Letiště Brno Tuřany odbavilo již půl milionu cestujících

    (21.12.2008, Letenkář.cz) Mezinárodní letiště v Brně Tuřanech letos odbavilo již přes půl milionu cestujících, což je nejvíce za jeho 50 letou historii. Pro srovnání, Praha Ruzyně by měla letos překročit hranici 13 milionů cestujících a ostravské letiště Leoše Janáčka v Mošnově zhruba 332 tisic. O největší podíl z půl milionu cestujících se postaral let Brno – Londýn a turistické chartery.

  • Z letiště Brno Tuřany se dá letět již do 33 destinací

    (10.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Brno Tuřany nabízí již 33 destinací, které zajišťuje celá řada leteckých společností. Mezi nejvíce vyhledávané patří zejména lety do letních destinací - například pravidelné linky Brno - Larnaka či Brno - Heraklion. Velmi oblíbená je taky trasa Brno - Londýn, která je k dispozici během celého roku.

  • Se SkyEurope létá stále méně lidí

    (10.03.2009, Letenkář.cz) Společnosti SkyEurope výrazně klesá od října 2008 počet pasažérů. Tedy již pátý měsíc za sebou. K největšímu poklesu došlo přitom v únoru 2009. SkyEurope přepravil necelých 161 tisíc pasažérů, což bylo o 36,9 procenta méně než v únoru roku 2008. SkyEurope to zdůvodňuje dopady ekonomické krize. Tento pokles se dle vyjádření kompetentních lidí ze SkyEurope daří kompenzovat částečně tím, že cestující si kupují dražší letenky. ...


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.