Austrian rozšiřují leteckou síť na Středním východě

14. 05. 2009     Akční letenky.cz

Austrian Airlines Group pokračuje v rozšiřování své sítě na Středním východě. Od května 2009 budou Austrian provozovat tři lety týdně z Vídně do Ammánu, hlavního města Jordánska. Lety budou operovány Airbusem A320, kde bude poskytován Austrian Premium Service, spojující rakouskou pohostinnost s orientálním vkusem.

Štítky:
Austrian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Austrian: sleva na letenky do zajímavých destinací

    (11.08.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Austrian Airlines nabízí až do 31. srpna 2009 levné letenky do zajímavých destinací v severní Americe, Asii a na blízkém východě. Letět je možné buď přímo z letiště Vídeň Schwechat, nebo přestupně z letiště Praha Ruzyně, a to až do června příštího roku.

  • Iceland Express od příštího léta rozšiřuje počet destinací

    (01.11.2009, Letenky levně) Islandské aerolinky Iceland Express navzdory krizi, která velmi citelně zasáhla i tento ostrovní stát, rozšiřují od příštího léta počet svých destinací. Počínaje 1. červnem 2010 budou krom newyorského letiště Newark obsluhovat i následující města: Aalborg Alicante Barcelona Basilej Berlín Billund Birmingham Boloňa Eindhoven Frankfurt Friedrichshafen Göteborg Kodaň Krakov Londýn (letiště Gatwick a Stansted) Lucemburk Milán (letiště Bergamo) Oslo Paříž (letiště Charles de Gaulle) Rotterdam Varšava Ženeva.


Sponzorované odkazy